15 Iulie | 2009

Campioana de junioare a Europei

 

INFORMATII GENERALE

F.R.T.M. este afiliata la Federatia Internationala de Tenis de Masa din anul 1929 iar la Uniunea Europeana de Tenis de Masa din anul 1957.

INFO

Regulament de joc

Masa

2.1.1. Partea superioara, numita “suprafata de joc”, trebuie sa fie dreptunghiulara,avand o lungime de 2,74 m.si o latime de 1,525 m.fiind asezata intr-un plan orizontal la 76 cm. deasupra podelei.
2.1.2. Suprafata de joc nu include partile laterale ale mesei aflate sub marginile acesteia.
2.1.3. Suprafata de joc a mesei, poate fi facuta din orice material, care va trebui sa permita o saritura aproape de 23 cm. pentru o minge lasata sa cada de la o inaltime de 30 cm.
2.1.4. Suprafata de joc a mesei va fi de culoare inchisa, mata,avand trasata, in mod uniform, o linie laterala de 2 cm.latime, in lungul fiecarei laturi de 2,74 m. si o linie de fund, tot alba, si tot de 2 cm. latime, in lungul fiecarei laturi de 1,525 m.
2.1.5. Suprafata de joc va fi impartita in doua campuri egale, de catre un fileu vertical, paralel cu liniile de fund si continuu pe toata suprafata de joc.
2.1.6. Pentru proba de dublu, fiecare teren in parte, va fi impartit la randul sau, in doua parti egale, printr-o linie centrala de 3 mm. latime, paralela cu liniile laterale,acestea facand parte din partea dreapta a suprafetei de joc. 

Fileul

2.2.1. Ansamblul fileului se compune din fileul propriu zis, suspensiile fileului, stalpii de sustinere, inclusiv clemele care prind de masa stalpii de sustinere.
2.2.2. Fileul va fi suspendat printr-un snur subtire, atasat la fiecare capat de stalpul de sustinere si va avea inaltimea de 15,25 cm. Limitele exterioare ale stalpilor vor fi de 15,25 cm. in afara liniilor laterale.
2.2.3. Partea de sus a fileului, pe parcursul intregii sale lungimi,va asigura inaltimea de 15,25 cm. fata de suprafata de joc.
2.2.4. Partea de jos a fileului,pe toata lungimea sa, va fi cat mai aproape de suprafata de joc,iar capetele fileului vor fi cat mai aproape de stalpii de sustinere.

Mingea

2.3.1. Mingea trebuie sa fie sferica, avand un diametru de 40 mm.
2.3.2. Mingea trebuie sa cantareasca 2,7 grame.
2.3.3. Mingea va fi facuta din celuloid sau din material plastic similar,avand culoarea alba sau portocalie si obligatoriu va fi mata.

Paleta

2.4.1. Paleta poate avea orice marime,forma sau greutate, dar “lama” trebuie sa fie plata si rigida.
2.4.2. Cel putin 85% din grosimea totala a lamei, trebuie sa fie din lemn natural. Stratul adeziv din interiorul lamei oricat de mic ar fi,poate fi intarit cu material fibros,cum ar fi fibra din carbon,fibra de sticla,sau hartie presata, dar nu va putea fi mai gros de 7,5 % din grosimea totala sau 3,5 mm dimensiunea cea mai mica.
2.4.3. Partea paletei folosita pentru a lovi mingea,va fi acoperita cu cauciuc simplu, cu cauciuc cu zimtii spre exterior, avand o grosime totala(inclusiv adesivul)de 2 mm. sau cauciuc “sandwich” cu zimtii spre exterior sau spre interior,avand o grosime totala, inclusiv adesivul, de maximum 4 mm.
2.4.3.1. Cauciucul simplu,zimtat, este un strat de cauciuc, natural sau sintetic,necelular,cu zimtii distribuiti in mod regulat pe intreaga suprafata cu o densitate intre 10 si 50/ cmp.
2.4.3.2. Cauciucul sandwich,este compus dintr-un strat de cauciuc cu zimti,grosimea acestuia nu va depasi 2 mm.

 

 Top 16 2019

Campionatul Judetean de Tenis de Masa 2019
Sala de badminton a CS Botosani a gazduit, Sambata, 6 Iulie, a XI editie a Campionatului Judetean.
Competitia organizata de Asociatia Judeteana de Tenis de Masa Botosani a reunit la start 32 de jucatori. Cum era de asteptat, in lipsa campionului judetean de anult trecut, Alexandru Aga, concursul a fost dominat de fostii campioni judeteni aflati la start, Ciprian Onufrei, Alin Valcu, George Epure si Catalin Duceac.
Campionul judetean de acum doi ani, Alin Valcu a fost la un pas de eliminare in optimile de finala de catre juniorul Calin Puscasu, revelatia campionatului. Alin s-a impus cu mare greutate (3-2) intr-un final dramatic, dar mai apoi a castigat de justete in fata lui Ciprian Onufrei si George Epure in finala competitiei. Medalia de bronz a revenit fostului dublu campion judetean Ciprian Onufrei care s-a impus in fata lui Catalin Duceac. Primii 16 clasati vor participa la competitia TOP 16, ce se va desfasura in toamna acestui an.


Top 12 2018
Sala de tenis de masa PingPong 2003 a gazduit a X a editie a traditionalului turneu anual, TOP 12. Organizat de ASOCIATIA JUDETEANA DE TENIS DE MASA, competitia a reunit la start pe cei mai buni jucatori ai Campionatului Judetean, desfasurat in primavara. Campionul judetean en titre, ALEXANDRU AGA legitimat la Victoria PingPong 2003 si-a confirmat statutul, obtinand victorii pe linie, inclusiv in partida cu vicecampionul judetean CIPRIAN ONUFREI. A fost o victorie clara (3-0) a triplului campion judetean, chiar daca acesta nu si-a revenit complet dupa o indisponibilitate de mai multe luni. Surpriza competitiei a constituit-o juniorul RARES HAVRIS care a avut un parcurs remarcabil, intregind podiumul de premiere.

Campionatul Judetean de Tenis de Masa 2018Al X lea Campionat Judetean de Tenis de Masa, organizat de AJTM Botosani, a avut loc Duminica, 27 mai, la Sala de Badminton a CS Botosani. Au participat 28 de jucatori. ALEXANDRU AGA, legitimat la CS Victoria Ping-Pong 2003 Botosani, si-a adjudecat cel de-al III lea titlu de campion judetean, din palmares, dupa o finala dramatica cu fostul campion judetean CIPRIAN ONUFREI. Onufrei a condus cu 2-1 la seturi si 4-0 in al treilea set dar Aga a avut o revenire spectaculoasa si a castigat partida cu 3-2 devenind al X lea Campion Judetean din istorie. Medalia de bronz a revenit vicecampionului de anul trecut RARES HALIP care l-a invins in finala mica pe MARIUS CHIRIAC. Primii 12 clasati vor participa si la competitia TOP 12 ce va fi organizata de AJTM Botosani, in luna septembrie.

TOP 12 - 2017Asociatia judeteana de tenis de masa (AJTM) a organizat, duminica, traditionalul concurs anual TOP 12. Sala Ping-Pong 2003, a gazduit competitia celor mai buni 12 jucatori din campionatul judetean. Ciprian Onufrei a castigat concursul obtinand 8 victorii din tot atatea posibile luandu-si revansa (3-1) in fata campionului judetean en titre, Alin Valcu, ocupantul celui de-al doilea loc. Stiam ca Ciprian este foarte ambitios si va incerca sa revina dupa ce in primavara (campionatul judetean 2017) nu reusise clasarea pe podium. Asteptarile mi-au fost confirmate si fostul dublu campion judetean a castigat cu justete, fara infrangere, aceasta veritabila proba a adevarului.


CJ 2017

Al IX-lea campionat judetean de tenis de masa s-a desfasurat duminica 28 mai 2017 in organizarea AJTM Botosani. 27 de sportivi si-au disputat mult ravnitul titlu in sala de badminton a CS Botosani. Noul campion al judetului Botosani este ALIN VALCU care a reusit sa produca surpriza campionatului, invingandu-l in sferturi de finala pe campionul entitre CIPRIAN ONUFREI (3-1). In finala, acesta la intalnit si invins cu 3-1 pe juniorul RARES HALIP, o alta surpriza a acestui campionat, dar care se facuse remarcat la TOP 12 - 2016 cand a ocupat locul al doilea. ''Alin Valcu a fost an de an un abonat la locurile fruntase (a fost chiar vicecampion in 2015) dar niciodata nu a reusit sa imbrace tricoul de campion. Tenacitatea si dorinta de victorie a lui Alin au fost pana la urma rasplatite iar experienta l-a ajutat sa se impuna cu justete in fata mult mai tanarului sau adversar.'' Medalia de bronz a revenit lui ALEXANDRU MIHAI care a confirmat ascensiunea din ultima vreme (locul III - TOP 12, 2016) impunandu-se dupa un meci foarte disputat (3-2) in fata lui CEZAR HUTANU care a revenit in prim planul competitie dupa o absenta de cativa ani.

Sperante la tenis de masaCentrul olimpic Constanţa a găzduit recent concursul naţional Cupa Federaţiei, competiţie destinată categoriei juniori III, la tenis de masă. La competiţie s-au prezentat 81 sportivi de la cluburi din toată ţara care s-au întrecut în probele de simplu la masculin şi feminin. CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani a fost reprezentat la această importantă competiţie de Maria Turcoman. „În disputa cu cele mai bune jucătoare din ţară, Maria Turcoman a reuşit o victorie (3-2) în faţa lui Ştefana Trifan din Dej, dar nu a reuşit să treacă de grupa de calificare. Jocul Mariei s-a îmbunătăţit considerabil în ultima perioadă şi dacă vom reuşi să ne antrenăm şi mai mult sunt convins că va ajunge foarte curând în topul categoriei”, a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. (Cristian Prisecaru - Monitorul de Botosani).

Botosaneni prezenti la Paleta de Argint

VEZI GALERIE POZE

Sala de tenis de masă, „Gheorghe Bozga”, aparţinând Centrului Olimpic din Bistriţa a găzduit  cea de-a 46-a ediţie a tradiţionalului concurs naţional, „Paleta de Argint”, competiţie destinaă copiilor cu vârsta până în 10 ani. Peste 200 de copii de la centrele de tenis de masa din ţară, grupaţi în 30 de echipe de fete şi 25 de băieţi şi-au disputat preţiosul trofeu care în acest an a revenit clubului CSM Buzău. CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani a fost reprezentată la această competiţie majoră de echipa de fete formată din  Giulia Prăjinariu, Melania Foca, Delia Ichim şi Natalia Prăjinariu, clubul condus de Volodea Ivan având şi un reprezentant în proba de simplu băieţi, acesta fiind Ştefan Ţâmpău. "A fost o competiţie foarte dificilă, o adevarată sărbătoare a tenisului de masă juvenil românesc şi se pare că echipele naţionale ce ne vor reprezenta peste scurt timp la Olimpiada de la Rio vor avea, peste ani, înlocuitori pe măsură. Fetele nu au reuşit să treacă de grupele de calificare întâlnind echipe valoroase precum CSM Zalău care în final avea să ocupe locul IV. Nici în probele de simplu reprezentanţii noştri nu au reuşit să treaca de tururile de calificare, deşi, de exemplu, Natalia Prăjinariu la numai 7 ani a dovedit certe calităţi pentru acest sport. La o asemenea competiţie important este să participi şi obiectivul nostru, în acest sens, a fost realizat pe deplin”, a declarat Volodea Ivan, preşedintele şi totodată antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. (Cristian Prisecaru - Monitorul de Botosani).

Campion revenit in forta la tenis de masaTrofeul celei de-a VIII-a ediţii a campionatului judeţean la tenis de masă i-a revenit anul acesta lui Ciprian Onufrei. Desfăşurată în sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani, competiţia organizată de către Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) a reunit în acest an 26 de sportivi.  Cirpian Onufrei, unul dintre cei mai buni jucători ai ultimilor ani ai judeţului, cu rezultate notabile atât pe plan judeţean cât şi naţional, a câştigat la pas competiţia. În sferturile de finală, Ciprian Onufrei a trecut cu 3-0 de Adrian Mironescu, pentru ca în semifinale să-l învingă cu acelaşi scor pe Mehmet Sengoz. În ultimul act al competiţiei, Onufrei, care a câştigat titlul de campion al judeţului şi în 2013, nu a avut niciun fel de emoţii, câştigând fără să forţeze, scor 3-1 meciul jucat împotriva lui Cătălin Duceac, fost campion judeţean în 2012. „Am asistat la revenirea în forţă a campionului din 2013, Ciprian Onufrei, care a fost de departe cel mai bun jucător al campionatului. Aş evidenţia victoria facilă cu 3-0 obţinută în finala mică de Mehmet Sengoz, primul campion judeţean din perioada post revoluţionară, în faţa lui Rareş Halip, un junior de perspectivă, care a reuşit să-l învingă în sferturi de finală pe mult mai experimentatul Romeo Coleşniuc”, a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM. (Cristian Prisecaru - Monitorul de Botosani).

Turneu pregatit cu o victorie internationalaEchipa formată din surorile Giulia şi Natalia Prăjinariu, legitimate la CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani, a obţinut o performanţă notabilă la o competiţie internaţională. Fetele s-au  clasat pe locul trei, la categoria până în 11 ani, la un turneu organizat recent în oraşul Bălţi din Republica Moldova. În concurs s-au înscris copii şi juniori din Moldova, Rusia, Ucraina, Belarus, Lituania şi România. „Am răspuns cu plăcere invitaţiei Primăriei Bălţi cu ocazia sărbătoririi a 585 de ani de la fondarea oraşului. Federaţia de profil din Moldova şi Academia de tenis de masă din Bălţi au organizat cu această ocazie un puternic turneu la care au participat mulţi jucători de top din Europa. A fost o experienţă foarte reuşită pentru Giulia şi Natalia. Fetele se pregătesc să reprezinte Botoşaniul şi la tradiţionalul concurs naţional «Paleta de Argint» şi sper să o facă cu mult succes”, a declarat Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani şi antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. Volodea Ivan a mai spus că la turneul de la Bălţi a participat şi echipa de junioare formată din surorile Bianca şi Luiza Bostan, care, deşi a avut o evoluţie bună, nu a reuşit să urce pe podium. (Cristian Prisecaru - Monitorul de Botosani).Alexandru Aga, in primii 16 jucatori ai tarii


La Câmpulung Muscel a avut loc o nouă ediţie a Campionatului Naţional de tineret la tenis de masă. Judeţul nostru a fost reprezentat la această competiţie de Alexandru Aga, sportiv legitimat la CS Victoria PingPong 2003. În proba de simplu masculin, la care a evoluat sportivul botoşănean, au participat 31 de jucători care şi-au disputat titlu de campion naţional pentru 2015. "A fost o competiţie dificilă, dar campionul nostru judeţean a avut o comportare meritorie reuşind să învingă jucători mai bine cotaţi, în clasamentele naţionale. În grupele preliminare, Alexandru a învins doi jucători din Bucureşti, Dinca (3-2) şi Sorescu (3-1) calificându-se astfel pe tabloul principal al competiţiei. Din păcate, însă, aici Alexandru a pierdut în faţa lui Bogdan Postudor (0-4) de la Centrul Olimpic din Constanţa, cel care avea să intre în posesia medaliei de bronz", a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria PingPong 2003 Botoşani şi totodată preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă (AJTM). Acesta afirmă că, calificarea în premieră în primii 16 a lui Alexandru Aga la un campionat naţional, constituie un rezultat bun pentru tenisul de masă de performanţă botoşănean. În momentul de faţă, Alexandru Aga este cel mai bun produs al tenisului de masă botoşănean. Sportivul legitimat la CS Victoria PingPong 2003 Botoşani şi pregătit de Volodea Ivan, a avut o ascensiune fulminantă în ultimii ani, ascensiune concretizată în acest an cu câştigarea titlului de campion judeţean în întrecerea organizată de AJTM.


Alexandru Aga, campion judetean la ping-pongAlexandru Aga, sportiv legitimat la Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani şi-a adjudecat ediţia din acest an a "Turneului Campionilor - Top 12", concurs ce a încheiat anul competiţional judeţean. Organizat de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani în sala de badminton a CS Botoşani, competiţia a reunit la start primii 12 clasaţi în Campionatul Judeţean disputat în primăvară cu o singură excepţie, Ciprian Onufrei, care a fost indisponibil. Dacă campionul judeţean en-titre, Alexandru Aga, s-a impus cu uşurinţă în turneu, pierzând doar un set la colegul său de echipă Cătălin Duceac, în schimb celelalte partide au fost echilibrate ducând în final la clasarea pe locul doi a lui Mehmet Sengoz care l-a învins în meciul direct pe Duceac, ambii având câte nouă partide câştigate. "De remarcat ar fi clasarea în vecinătatea podiumului, respectiv pe locul patru, obţinută de Rareş Halip, un junior cu reale perspective de care sunt convins că vom mai auzi. În altă ordine de idei, Alexandru Aga va reprezenta Botoşaniul la dificilul Campionat Naţional individual de tineret care va avea loc la sfârşitul lunii noiembrie la Câmpulung şi sperăm să o facă cât mai bine", a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM şi totodată antrenorul Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. (Cristian Prisecaru - Monitorul de Botosani).Bistrita/ PALETA DE ARGINT 2015

Sala de tenis de masa GHEORGHE BOZGA din Bistrita a gazduit in perioada 25-28 iunie,traditionalul Concurs National, PALETA DE ARGINT. 30 de echipe de fete si 25 de baieti avand varsta pana in 10 ani si-au disputat cu ardoare pretiosul trofeu, transmisibil, care in acest an a revenit clubului CSS 1 Bucuresti, dupa acumularea celor mai multe puncte la toate probele din concurs. Echipa de baieti a CS VICTORIA PING-PONG 2003 Botosani compusa din PAUL APARASCHIVE, MARIO MUNTEANU, CALIN PUSCASU, STEFAN ȚAMPAU a reusit sa ajunga in primele 16 echipe din tara dupa ce a invins cu 4-1 echipa Electrica Sf.Gheorghe, in grupele de calificare. Echipa fetelor alcatuita din DENYSA PINZARIU, MARIA TURCOMAN, GIULIA PRAJINARIU a ratat calificarea in grupele semifinale dupa ce a fost invinsa de echipele din Giurgiu si Slatina. Probele de simplu au reunit la start 97 de fete si 83 de baieti.Cea mai buna comportare a avut-o DENYSA PINZARIU care a reusit dupa doua victorii in grupele de calificare sa acceada pe tabloul principal al competitiei unde a fost invinsa de Evelyn Hungvari din Tg.Mures, cea care avea sa dispute finala competitiei. Cate o victorie in grupele de calificare au obtinut MARIA TURCOMAN si STEFAN ȚAMPAU. ,A fost o competitie dificila de un inalt nivel tehnic dar micii mei elevi au avut o comportare buna si s-au ridicat adesea la nivelul valorosilor adversari. Avem conditii bune de pregatire la Scoala nr.11 din municipiu de unde provin majoritatea tinerilor performeri, avem si sprijinul autoritatilor locale asa ca fara indoiala, in viitorii ani, vom mai auzi de ei in tenisul de masa de performanta de nivel national, a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003 Botosani (Cristian Prisecaru - Monitorul de Botosani).


Onufrei - Mironescu, cel mai bun dublu la tenis de masăSala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani a găzduit cea de-a doua ediţie a competiţiei de tenis de masă dotată cu Trofeul Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani la categoria dublu seniori. La ediţia din acest an au fost prezente zece echipe care şi-au disputat trofeul şi medaliile puse in joc de AJTM Botoşani. Favoriţii competiţiei, echipa formată din Ciprian Onufrei şi Adrian Mironescu şi-au respectat statutul câştigând toate cele nouă partide disputate şi intrând astfel în posesia trofeului. Locul al doilea a fost obţinut de cuplul Sorin Corneanu - Costică Vieru, în timp ce treapta a treia a podiumului a fost adjudecată de echipa formată din Ioan Zamfirache şi Cătălin Duceac. "Competiţia desfăşurată într-o atmosferă de prietenie şi fair-play a fost o frumoasă pledoarie pentru tenisul de masă judeţean", a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM Botoşani. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).Alexandru Aga campion la tenis de masaSala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani a găzduit cea de-a VII-a ediţie a Campionatului Judeţean de tenis de masă. Organizat de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani, competiţia a reunit la start 26 de iubitori ai ping-pong-ului din judeţ, aceştia întrecându-se pentru titlul de campion judeţean al anului în curs, dar şi pentru calificarea la Turneul Campionilor unde se vor întâlni cei mai bine clasaţi 12 jucători pe 2015. Campionul de anul trecut Alexandru Aga, legitimat la CS Victoria Ping - Pong 2003, şi-a demonstrat din nou superioritatea, câştigând detaşat toate partidele pe care le-a disputat, în ultimul act predându-i o lecţie de tenis lui Alin Valcu, pe care l-a învins cu 3-0. "Alexandru şi-a surclasat practic toţi adversarii reuşind în premieră la nivel judeţean să câştige două titluri de campion în proba de simplu. Speranţele noastre se leagă acum de o comportare cât mai bună a acestuia la campionatele naţionale de tineret şi seniori", a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM Botoşani. Vicecampionul de anul acesta Alin Valcu a trecut în semifinale de Ciprian Onufrei, campionul din urmă cu doi ani, cu scorul de 3-1. Onufrei a fost nevoit să se consoleze cu locul trei, în finala mică câştigând, cu 3-1, partida cu Meghmet Sengoz, un alt fost campion. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).

Alexandru Aga domina ping-pong-ul localSala de badminton a CS Botoşani a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute tradiţionalul concurs "Top 12", organizat de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani la fiecare sfârşit de an. La întrecere au fost prezenţi cei mai buni jucători din judeţ în frunte cu campionul judeţean en-titre Alexandru Aga, dar şi alţi trei foşti campioni judeţeni, Ciprian Onufrei, Cătălin Duceac, Mehmet Sengoz. Sportivul legitimat la CS Victoria Ping Pong 2003 Botoşani, Alexandru Aga, şi-a reconfirmat valoarea nelăsând nicio şansă adversarilor săi şi câştigând detaşat concursul cu 11 victorii din tot atâtea posibile. "Elevul meu a avut un an foarte bun, câştigând atât campionatul cât şi Top 12, lucru care s-a mai întâmplat doar în 2012, când un alt elev de-al meu, Cătălin Duceac, a realizat aceeaşi performanţă. La această oră, Alexandru, practic nu mai are adversar în judeţ, urmând ca în continuare să ne concentrăm pe o evoluţie cât mai bună la Campionatul Naţional de tineret, de anul viitor şi eventual la întrecerile pe echipe şi cele de seniori", a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM. O surpriză a competiţiei a constituit-o evoluţia şi clasarea foarte bună a lui Adrian Mironescu (locul doi), care în meciul direct, l-a învins pe fostul campion judeţean, Ciprian Onufrei (locul trei). (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).


Alexandru Aga castiga turneul AmaTur de la Botosani*****************

AJTM BOTOSANI a organizat sambata 9 august un concurs din cadrul circuitului AmaTur. 36 jucatori din judetele Botosani, Suceava si Iasi s-au intrecut in sala CS Botosani, castigator fiind Alexandru Aga,campionul judetean en titre.
1 -- 4
Aga Alexandru - Botosani
Ursulean Florin - Straja
Ilies Ioan - Radauti
Valcu Alin - Botosani
5 -- 8
Duceac Catalin - Botosani
Tiganas Mihai - Radauti
Juravle Florin - Suceava
Polocoser Cristian - Suceava

Trofeul AJTM - Dublu Seniori*****************
Sala de badminton a CS Botoşani a găzduit recent prima ediţie a competiţiei judeţene dotate cu „Trofeul AJTM” la ping-pong, întrecere destinată categoriei dublu seniori. Organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani, competiţia a reunit la start 10 cupluri, disputându-se meciuri în sistem turneu, cel mai bun din cinci seturi. Trofeul a fost adjudecat de Petre Sălăvăstru/Alexandru Aga, podiumul fiind completat de Sorin Corneanu/Alin Valcu şi Romeo Coleşniuc/Valentin Robu. „Dublul câştigător din care a făcut parte campionul en titre al judeţului în proba de simplu seniori, Aga Alexandru, a câştigat concursul meritat, după nouă victorii din nouă posibile. O menţiune specială pentru dublul Romeo Coleşniuc/Valentin Robu care a pierdut la limită cu 3-2, meciul cu câştigătorii după ce au condus în setul decisiv cu 5-4. Concursul s-a bucurat de un succes deosebit din partea participanţilor, ceea ce ne îndreptăţeşte să mai organizăm astfel de competiţii de dublu în viitorul apropiat şi de ce nu, chiar un campionat judeţean la această probă”, a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM Botoşani. (Monitorul de Botosani).

Rezultate bune obtinute de botosaneni la ping pong

*****************

La sfârşitul săptămânii trecute la Buzău a avut loc concursul naţional "Paleta de Argint" la ping-pong. Întrecerea a reunit la start cei mai buni copii din ţară cu vârsta până în zece ani, 107 jucători întrecându-se în competiţia destinată băieţilor şi 95 în cea a fetelor. O comportare bună a avut echipa de băieţi a CS Victoria Ping Pong 2003 Botoşani formată din Mihai Roşca, Fabian Căzăcuţ şi Călin Puşcaşu care a obţinut o victorie cu 4-1 în faţa echipei din Lupeni pierzând însă, după partide echilibrate, întâlnirile cu echipele din Giurgiu şi Slatina. La simplu, cea mai bună performanţă a fost realizată de sportivul Mihai Roşca care a obţinut calificarea pe tabloul principal după două victorii în grupele de calificare. "Mihai a pierdut cu greu în turul următor cu un jucător din Constanţa cu scorul de 3-1", a declarat Volodea Ivan, preşedintele CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. O victorie în proba de simplu a obţinut şi Fabian Căzăcuţ care a fost foarte aproape de calificarea pe tabloul principal. "Jucătoarea Denysa Pînzariu nu a reuşit să câştige vreo partidă, dar fiind foarte talentată şi ambiţioasă sunt convins că acest lucru se va întâmpla foarte curând", a afirmat Volodea Ivan, care s-a declarat mulţumit de evoluţia jucătorilor săi. (Monitorul de Botosani).Campionatul National Individual Juniori II (Cadeti)

*****************


Sala sporturilor Romeo Iamandi din Buzau a gazduit in perioada 3-5 mai 2014, Campionatul National Individual Juniori II(cadeti). 75 baieti si 71 fete si-au disputat titlurile de campioni nationali atat in probele de simplu cat si de dublu. CS Victoria Ping - Pong 2003 Botosani a participat cu urmatorii sportivi Bostan Bianca, Bostan Luiza, Andrieși Bianca, Nemaciuc Mihai și Roșca Nicolae. Cele mai bune rezultate in probele de simplu au fost obtinute de Bianca Bostan si Mihai Nemaciuc care au trecut de grupele de calificare fiind prezenti pe tabloul principal. Mihai Nemaciuc a obtinut o victorie si in primul tur al probei de dublu mixt facand cuplu cu Raluca Malache (Moinesti) (Monitorul de Botosani).


Botosaniul are un nou campion judetean la tenis de masa


*****************

Botoşăneanul Alexandru Aga, legitimat la CS Ping-Pong 2013 Botoşani este noul campion al judeţului la tenis de masă. Desfăşurat după un nou format şi organizat de AJTM Botoşani, al şaselea campionat judeţean a reunit cei mai buni 28 de jucători ai momentului din judeţ. În semifinale, Ciprian Onufrei a trecut fără emoţii cu 3-0 de Ioan Ureche, acelaşi rezultat înregistrându-se şi în a doua semifinală disputată între Alexandru Aga şi Cătălin Duceac. Finala a fost tranşată în favoarea sa de Alexandru Aga care l-a învins pe Ciprian Onufrei cu 3-0. „Anul acesta s-a desfăşurat un singur turneu, după un format nou, lupta pentru titlu fiind acerbă, probabil cel mai dificil concurs din istoria campionatului judeţean. Elevul meu şi-a spulberat practic toţi adversarii, pierzând pe toată durata turneului doar trei seturi. Deşi mă aşteptam să câştige concursul, modul în care a facut-o mi-a depăşit aşteptările, Alexandru tranşând cât se poate de elocvent rivalitatea sa cu Ciprian Onufrei, campionul ediţiei precedente. Cătălin Duceac şi-a pastrat locul de anul trecut, învingându-l în finala mică cu 3-1 pe Ioan Ureche”, a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).Rezultate bune la tenis de masa

*****************Centrul olimpic de la Bistriţa a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, o nouă ediţie a Campionatul Naţional individual la tenis de masă, întrecere destinată categoriei juniori III. La startul întrecerii s-au aliniat 97 băieţi şi 81 de fete. Dintre sportivii CS Victoria Ping-Pong 2003 prezenţi la competiţie o comportare remarcabilă a avut Mihai Nemaciuc. După trei victorii lejere în grupe, elevul lui Volodea Ivan a câştigat cu 3-0 şi întâlnirea din primul tur eliminatoriu fiind foarte aproape de a furniza surpriza competiţiei în turul următor când l-a întâlnit pe favoritul numărul unu al probei de simplu, Marius Rădoi din Slatina. Botoşăneanul a condus cu 2-1 la seturi, pierzând la mare luptă partida după un joc tactic foarte bun. Calificarea în faza eliminatorie, după două victorii în grupe, a fost obţinută şi de Ciprian Foca, în timp ce Tudor Tocariu a obţinut la rândul său o victorie. O prestaţie bună a avut şi dublul Mihai Nemaciuc - Iustina Ureche care după o victorie clară 3-0 în primul tur au pierdut dramatic următoarea partidă după ce au condus cu 2-0 la seturi la un dublu de la centrul olimpic din Constanţa. Mihai Nemaciuc şi Claudiu Hriţuleac au obţinut, de asemenea, o victorie în proba de dublu băieţi. "Per ansamblu, comportarea elevilor mei la această competiţie a fost bună", a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria Ping Pong 2003. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).


Turneu de ping-pong castigat de un junior

*****************


Alexandru Aga, sportiv legitimat la CS Victoria Ping-Pong 2003, a câştigat la sfârşitul săptămânii trecute "Top 12" pe anul 2013. Întrecerea organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani, a reunit la start pe cei mai în formă 12 jucători ai judeţului, aceştia disputându-şi întâietatea în sala de badminton a CS Botoşani. Juniorul pregătit de Volodea Ivan şi-a adjudecat ultimul concurs al sezonului la setaveraj după o luptă aprigă cu noul campion al judeţului, Ciprian Onufrei şi cu surpriza turneului Alin Valcu, toţi trei obţinând în cadrul acestui turneu câte 10 victorii. "S-a jucat sistem turneu, fiecare cu fiecare, protagoniştii campionatului judeţean recent încheiat disputându-şi cu ardoare ultimul trofeu pus în joc de AJTM în acest an. Alexandru Aga şi-a luat revanşa în faţa proaspătului campion judeţean Ciprian Onufrei chiar dacă a pierdut meciul direct cu 3-1. Onufrei, însă, a cedat cu 3-0 în faţa lui Alin Valcu, sportiv care a prins o formă de excepţie la acest turneu, astfel că Aga a obţinut primul loc datorită setaverajului", a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM Botoşani şi totodată antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003. Acesta a ţinut să evidenţieze şi progresul lui Adrian Mironescu care l-a depăşit în clasament, după un joc bun, pe fostul campion judeţean Cătălin Duceac, acesta din urmă având o prestaţie foarte ştearsă, obţinând doar şapte victorii, clasându-se astfel pe locul cinci. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).Bianca Bostan castiga turneul Amatur de la Gura Humorului

*****************

Sala de sport din complexul turistic Arinis - Gura Humorului a fost, Duminica 10 noiembrie gazda,unui turneu de copii si juniori in cadrul circuitului national Amatur. Au participat peste 50 de mici jucatori(baieti si fete) la doua categorii de varsta. CS Victoria Ping-Pong 2003 Botosani a fost reprezentata de un lot de sase sportivi. Cea mai buna performanta a fost obtinuta de Bianca Bostan care a castigat concursul rezervat categoriei cadete. O comportare buna au avut Luiza Bostan si Bianca Andriesi care au completat podiumul aceleeasi categorii.Iustina Ureche a ajuns pana in sferturile de finala. Cei mai mici botosaneni prezenti la concurs,Fabian Cazacut si Panzariu Denysa nu s-au lasat nici ei mai prejos si chiar daca nu au castigat medalii au luptat cu darzenie, castigand cateva meciuri.
A fost un util concurs de pregatire pentru competitiile majore care ne asteapta anul viitor gazdele oferind conditii de concurs dintre cele mai bune. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).Campionat adjudecat de CS VICTORIA PING-PONG 2003

*****************

CCS Victoria Ping-Pong 2003 a câştigat primul campionat judeţean pe echipe organizat de către Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) la Botoşani.Avându-i în componenţă pe juniorii Alexandru Aga, Eduard Gavriliuc, Bianca Bostan şi pe seniorul Cătălin Duceac, echipa pregătită de Volodea Ivan a fost cea mai bună din cele patru care şi-au disputat întâietatea în acest an.Ultima etapă a acestei prime ediţii a campionatului, desfăşurată după un sistem tur-retur, în care s-a jucat fiecare cu fiecare, a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute şi a consfinţit practic victoria detaşată a CS Victoria Ping-Pong 2003. “Am pus bazele unei echipe care în câţiva ani va reprezenta cu siguranţă judeţul în diviziile superioare ale campionatului naţional”, a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM Botoşani, dar şi antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. Subiectul este tratat pe larg în ediţia tipărită a ziarului Monitorul de Botoşani. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).


Campion nou la tenis de masa

*****************

Ciprian Onufrei este noul campion al judeţului la tenis de masă. Acesta a câştigat turneul final la care au participat cei mai buni 24 de jucători ai judeţului, turneu care s-a disputat în sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani. Onufrei şi-a adjudecat titlul judeţean după o dispută cu adversarul său tradiţional din acest an, Alexandru Aga legitimat la CS Victoria Ping-Pong 2003, cei doi fiind practic protagoniştii ediţiei din acest an a campionatului judeţean. În ultimul act al turneului final din cadrul Campionatului Judeţean, Onufrei a câştigat cu 3-1 în faţa lui Aga, în timp ce în finala mică, Adrian Mironescu s-a impus în dauna lui Sorin Corneanu cu 3-0. "Să fii campion, să fii cel mai bun, este un sentiment plăcut", a declarat Ciprian Onufrei. Subiectul este tratat pe larg în ediţia tipărită a ziarului Monitorul de Botoşani. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).Rezultate bune obtinute la tenis de masa

*****************

La sfârşitul săptămânii trecute, Sala Polivalentă din Iaşi a găzduit tradiţionala competiţie de tenis de masă, Iaşi Trophy - Memorialul "Cornel Macovei", turneu de categoria A în circuitul Amatour. La această întrecere au participat peste 90 de jucători legitimaţi şi amatori din toată ţara, la diverse categorii de vârstă. Jucătorii botoşăneni prezenţi la competiţie au obţinut cinci medalii. Bianca Bostan, legitimată la CS Victoria Ping-Pong 2003, a reuşit să câştige întrecerea rezervată junioarelor, podiumul fiind completat de colegele ei, Luiza Bostan şi Bianca Andrieş. Botoşănenii au avut o evoluţie bună şi la seniori. Sorin Corneanu a jucat finala concursului adresată seniorilor la amatori, clasându-se pe locul secund. După ce în semifinale a învins un alt botoşănean, pe Cătălin Duceac de la CS Victoria Ping-Pong 2003, acesta din urmă clasându-se în final pe locul trei. "Dacă victoria celei mai valoroase junioare botoşănene la această oră, a fost oarecum scontată, o surpriză plăcută pentru mine a constituit-o evoluţia şi locul ocupat de Sorin Corneanu, care într-o companie valoroasă a fost foarte aproape de câştigarea trofeului pus în joc", a declarat Ivan Volodea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă Botoşani. O evoluţie bună la competiţia din Iaşi a avut-o şi Petre Sălăvăstru care a reuşit să treacă de grupele de calificare ale turneului de seniori. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).Turneu de ping-pong adjudecat de Ciprian Onufrei

*****************

Sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani a găzduit o nouă etapă din cadrul campionatului judeţean la tenis de masă, la competiţie participând 25 de practicanţi ai ping-pongului din Botoşani. Favoriţii la câştigarea titlului de campion în acest an au ajuns fără probleme în finale. În semifinale, Ciprian Onufrei a trecut cu 3-0 de Cătălin Duceac, acelaşi rezultat fiind consemnat şi în cealaltă semifinală disputată între Alexandru Aga şi Alin Valcu. Finala a avut o miză deosebită, o victorie a liderului clasamentului, Alexandru Aga tranşând decisiv disputa pentru titlul din acest an. Singura şansă a lui Ciprian Onufrei ar fi fost o victorie de turneu care să amâne verdictul pentru ultima etapă a campionatului, turneul final de la sfârşitul lunii septembrie, victorie pe care Onufrei a şi obţinut-o cu 3-1. "Având cuţitul la os, Ciprian a gestionat foarte bine momentele decisive ale partidei nedându-i nici o şansă mai tânărului său adversar care deşi n-a jucat rău, impunându-se în primul set, a plătit pentru lipsa de experienţă, dar şi de concentrare pe toată durata partidei. Se anunţa un ultim turneu de zile mari cu o finală a finalelor, între cei doi care şi-au împărţit victoriile de turneu din acest an, scorul fiind 2-2. Va fi o luptă aprigă între maturitatea şi experienţa lui Ciprian şi tinereţea şi vivacitatea lui Alexandru, cu un învingător greu de anticipat", a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM Botoşani. (Cristian Prisacariu, Monitorul de Botosani).Paleta de Argint 2013

*****************

Concursul National PALETA DE ARGINT a reunit la sfarsitul lunii iunie 2013 la Sala de tenis de masa- Gheorghe Bozga-din Bistrita 216 copii pana in 10 ani de la toate centrele de tenis de masa din tara.CS Victoria Ping-Pong 2003 Botosani a participat cu o echipa de fete formata din Pavel Ilinca,Amariei Rovana si Panzariu Denysa.Desi au pierdut meciurile sustinute in fata mai puternicelor adversare din Bistrita,Tg.Mures sau Craiova, fetele au dovedit calitati remarcabile pentru tenisul de masa avand posibilitatea constituirii in urmatorii ani a unei echipe valoroase la aceasta categorie de varsta.
Acelasi lucru se poate afirma si despre echipa de baieti formata din Rosca Mihai si Cazacut Fabian,primul dintre acestia reusind sa invinga un jucator din Bistrita si pierzand la mare lupta(1-3)jocurile cu doi dintre dintre copiii apartinand puternicului Centru de pregatire olimpica de la Constanta.

CN Juniori III - Buzau 2013

*****************

CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL JUNIORI III a reunit in perioada 19-21 iunie 2013, in Sala de sport Romeo Iamandi din Buzau cei mai buni juniori si junioare din tara, de la aceasta categorie de varsta(238 participanti). CS VICTORIA PING-PONG 2003 BOTOSANI a participat atat in probele de simplu cat si de dublu cu urmatorul lot: MIHAI NEMACIUC,CLAUDIU HRITULEAC,CIPRIAN FOCA,TUDOR TOCARIU,SERBAN STANCESCU. Antrenor: VOLODEA IVAN
O performanta de exceptie a fost obtinuta de MIHAI NEMACIUC care a reusit sa treaca in grupe de Poteras Bogdan(Buzau) si Gavriliuc Cristian(LPS Bistrita),invingand in primul tur pe Cojocaru Adrian(Slatina)-3-0,iar in turul al doilea pe Iacob(Stirom Bucuresti)-3-0.In turul al treilea Mihai a intalnit unul din favoritii intrecerii Balaj Robert(CSM Cluj)pierzand la mare lupta(1-3)partida din saisprezecimi. Calificarea din grupe a fost obtinuta si de CLAUDIU HRITULEAC care i-a invins pe Stanciu Alexandru(Buzau)si Garju Rares(Craiova).A pierdut insa dramatic dupa ce a condus cu 2-0 la seturi in fata lui Anghel Catalin(Giurgiu)in primul tur al tabloului principal. De mentionat si victoria in primul tur al probei de dublu baieti al cuplului Claudiu Hrituleac/Ciprian Foca.

Etapa la tenis de masa adjudecata de un junior

*****************

Sala de badminton a CS Botoşani a găzduit cea de-a treia etapă din cadrul ediţiei din acest an a campionatului judeţean la tenis de masă. Întrecerea la care au participat 29 de practicanţi ai ping-pong-ului din Botoşani, a fost adjudecată de juniorul Alexandru Aga.Component al CS Victoria Ping-Pong 2003, Aga l-a învins în ultimul act al competiţiei pe coechipierul său, Cătălin Duceac, campion al judeţului în 2012, cu scorul de 3-0. "Momentul culminant al turneului l-a constituit semifinala Ciprian Onufrei - Cătălin Duceac. Campionul en-titre al judeţului a câştigat foarte uşor primele două seturi şi se părea că se îndreaptă spre o victorie fără dubii. Onufrei a revenit, însă, senzaţional, a câştigat următoarele două seturi şi a condus în setul decisiv cu 9-5. Într-un final dramatic, Duceac a reuşit să egaleze la 10 şi să câştige una dintre cele mai frumoase partide ale campionatului", a declarat Volodea Ivan, antrenorul şi preşedintele CS Victoria Ping-Pong 2003.Finala celui de-al treilea turneu nu a avut istoric, juniorul Alexandru Aga s-a impus uşor, cu 3-0 în faţa lui Cătălin Duceac epuizat de partida anterioară.Primii 12 jucători din clasamentul general la zi vor fi invitaţi la a III-a ediţie a trofeului AJTM Botoşani care va avea loc pe data de 15 iunie 2013. La această întrecere vor participa şi unii dintre cei mai buni jucători din judeţele învecinate. (Cristian Prisacariu)

Juniori prezenti la nationalele de Tenis de Masa

*****************

Sala de sport a Universităţii "Aurel Vlaicu" din Arad a găzduit, la sfârşitul săptămânii trecute, Campionatul Naţional de tenis de masă, întrecere destinată seniorilor şi juniorilor I. 94 de sportivi de la cele mai bune cluburi din ţară s-au întrecut atât în probele de simplu, cât şi de dublu pentru adjudecarea titlurilor de campioni naţionali ai acestui an.Întrecerea feminină a fost dominată de Bernadette Szőcs de la CSM Bistriţa, care a câştigat trei titluri de campioană naţională.CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani a participat la această întrecere cu doi sportivi, respectiv Alexandru Aga şi Florin Ursuleanu, cei doi concurând atât în proba de simplu, cât şi în cea de dublu. "În condiţiile unui nivel foarte ridicat al competiţiei, jucătorii noştri nu au reuşit să treacă de grupele de calificare pe tabloul principal, pierzând şi în primul tur al probei de dublu. Rămânem totuşi cu satisfacţia participării la un asemenea turneu, fiind singurul club din Moldova care a avut participanţi la acest nivel", a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani şi totodată preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă Botoşani..(Cristian Prisacariu)CS VICTORIA PING PONG 2003, lider la tenis de masa

*****************

CS Victoria Ping Pong 2003 se află pe primul loc la finalul turului primei ediţii a Campionatului Judeţean pe echipe din istoria tenisului de masă botoşănean. Organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM), competiţia a reunit la start  patru echipe formate din câte cinci jucători, jucându-se după un regulament similar Campionatului Naţional pe echipe.Găzduite de sala de badminton a CS Botoşani, meciurile din turul campionatului, s-au disputat pe parcursul a trei etape, în sistemul fiecare cu fiecare, ulterior urmând să aibă loc şi meciurile retur.Liderul turului a devenit CS Victoria Ping Pong 2003, formată din Cătălin Duceac, Alexandru Aga, Bianca Bostan, Eduard Gavriliuc şi Volodea Ivan, acesta din urmă îndeplinind pe lângă funcţia de antrenor şi rolul de jucător. "Sunt mulţumit că am reuşit, nu fără eforturi, să învingem inerţia obişnuită oricărui început şi să demarăm o astfel de competiţie care va conduce, cu siguranţă la dezvoltarea tenisului de masă botoşănean, nu numai la nivel de amatori, ci şi de performanţă. Am ambiţia, dacă voi fi sprijinit pe măsură, ca în doi-trei ani să construiesc o echipă de băieţi şi de ce nu, şi una de fete, care să reprezinte cu cinste Botoşaniul în Divizia B a Campionatului Naţional", a declarat Volodea Ivan, care este şi preşedintele AJTM.(Cristian Prisacariu)


Ciprian Onufrei se impune in intrecerea judeteana

*****************

Ciprian Onufrei şi-a continuat seria evoluţiilor de excepţie din 2013, trecându-şi în palmares încă o victorie în cadrul unui turneu la tenis de masă. După două victorii consecutive în turneele de categoria "A" din cadrul campionatului de tenis de masă "Amatur România", desfăşurate la Gura Humorului şi Botoşani, Onufrei şi-a adjudecat cel de-al doilea turneu al acestei ediţii a campionatului judeţean de tenis de masă, confirmând astfel forma bună pe care o traversează în acest sezon. În ultimul act al turneului lunii martie, găzduit de sala de badminton a CS Botoşani, la competiţie participând 30 de amatori ai ping-pong-ului din Botoşani, Ciprian Onufrei s-a impus cu 3-1 în dauna lui Alexandru Aga, într-o reeditare a finalei turneului lunii ianuarie, luându-şi astfel revanşa în faţa câştigătorului surpriză al primului turneu din acest an. (Cristian Prisacariu)


"Cupa Martisorului" la tenis de masa

*****************

Sala de badminton a CS Botoşani a găzduit "Cupa Mărţişorului" la tenis de masă, întrecere la care au participat 41 de copii şi juniori din Botoşani şi Suceava. Competiţia a fost un bun prilej de a-şi testa aptitudinile pentru sportivii de la CS Victoria Ping - Pong 2003 pregătiţi de Volodea Ivan înaintea finalelor Campionatului Naţional. "A fost un concurs foarte disputat, de o dificultate sporită având în vedere că s-a jucat sistem turneu, fiecare cu fiecare pentru o mai bună evaluare individuală. Partidele, în general de un bun nivel tehnic, mi-au permis să definitivez loturile de sportivi ce vor participa la competiţiile naţionale în acest an", a declarat Volodea Ivan. Acesta a ţinut să-l evidenţieze pe Mihai Roşca, un junior sucevean de opt ani care a fost foarte aproape să câştige şi categoria de vârstă superioară. (Cristian Prisacariu)


DEBUT SURPRINZATOR IN CAMPIONATUL JUDETEAN

*****************

Cea de-a V-a editie a Campionatului Judetean de tenis de masa, care a avut loc la sfarsitul saptamanii trecute in sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botosani, a debutat cu un record de participare, 34 de jucatori aliniindu-se la startul intrecerii, dar si cu una dintre cele mai mari surprize din istoria competitiei. Cotat fara nici o sansa la castigarea titlului de campion in acest an, juniorul legitimat la CS Victoria Ping-Pong 2003 Botosani, Alexandru Aga, a reusit sa se impuna in dauna celor mai buni juctori din campionat. In semifinale. Aga s-a impus in fata campionului en-titre, Catalin Duceac, cu 3-2, iar in ultimul act al competitieia trecut cu 3-0 de Ciprian Onufrei, unul dintre favoritii la castigarea titlului in acest an."Practic invingatorul s-a decis in in semifinala Duceac-Aga,dupa o partida pe alocuri dramatica intre cei doi colegi de antrenament. Finala cu Ciprian Onufrei n-a avut istoric, acesta acuzand oboseala dupa victoria din semifinale in fata lui Alin Valcu. Sunt bucuros ca un alt elev de-al meu reuseste sa castige un turneu din Campionatul Judetean” a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003 Botosani si totodata presedintele Asociatiei Judetene de Tenis de Masa. Acesta spune ca Alexandru Aga a avut ca obiectiv pentru acest turneu atingerea fazelor semifinale si ca elevul sau va fi unul dintre protagonistii competitiei in acest an.Volodea Ivan a tinut sa remarce si buna comportare a jucatorilor Luiza Bostan, Alexandru Pitrop si Eduard Gavriliuc, juniori care alaturi de Alexandru Aga, Bianca Bostan si Bianca Andriesi vor reprezenta judetul la campionatele nationale din acest an.
(Monitorul de Botosani , Marti, 22 ianuarie 2013 – Cristian Prisacariu)

 

Catalin Duceac domina tenisul de masa local

*****************

După ce a câştigat titlul de campion judeţean la tenis de masă, Cătălin Duceac, a ieşit pe primul loc şi la "Turneul Campionilor". Juniorul legitimat la CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani a câştigat clar "Top 12", reuşind o serie impresionantă de 11 victorii din tot atâtea posibile. "Putem spune că a fost un turneu al adevărului care a confirmat în mare parte ierarhia judeţeană după un campionat lung şi dificil. Cătălin Duceac a demonstrat, încă o dată, dacă mai era nevoie, că este cel mai bun jucător al judeţului şi merită toate felicitările. Vom aborda cu încredere pregătirea în anul care vine şi sper într-o comportare onorabilă a acestuia şi la Campionatul Naţional de Tineret", a declarat Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă Botoşani şi totodată antrenorul sportivului.Volodea Ivan a declarat că şi-a propus pentru anul viitor şi organizarea unui campionat judeţean pe echipe. "Sunt convins că acesta va stârni o emulaţie şi mai mare în rândul pasionaţilor de tenis de masă din judeţ", a conchis Volodea Ivan. (Cristian Prisacariu)

Campionatul Judeţean de tenis de masă câştigat de un junior

*****************

PJuniorul Cătălin Duceac, sportiv legitimat la CS Victoria Ping Pong 2003, este noul campion al judeţului la tenis de masă. În cadrul turneului final al campionatului, Duceac l-a învins în finală pe Mehmet Sengoz (n.r. - campionul din 2010) cu 3-1 după ce în semifinală a dispus de Cornel Bălăucă (n.r. - campionul din 2011) cu scorul de 3-0.Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei judeţene de Tenis de Masă (AJTM ) şi totodată directorul CS Victoria Ping Pong 2003, a declarat că acest ultim turneu, care a reunit cei mai buni 24 de jucători, a confirmat justeţea clasamentului general la zi, primii  trei clasaţi ocupând şi podiumul acestui ultim concurs din acest an.Volodea Ivan a spus că îşi doreşte ca anul viitor, Cătălin Duceac să confirme şi în cadrul concursurilor naţionale la care va participa. (Cristian Prisacariu)

Turneu de ping-pong câştigat de un botoşănean

*****************

Peste 150 de sportivi din judeţele Iaşi, Suceava, Botoşani, Neamţ, Bacău şi Vaslui şi-au disputat întâietatea la mai multe categorii de vârstă, respectiv copii, juniori şi seniori la prima ediţie a turneului de ping-pong de la Iaşi, "Aşii Paletei-Memorialul Cornel Macovei".Dintre jucătorii botoşăneni cele mai bune rezultate au fost obţinute de juniorii şi copiii legitimaţi la Clubul Sportiv (CS) Victoria - Ping Pong 2003. Jucătorul Alexandru Aga şi-a adjudecat trofeul juniorilor în timp ce surorile Bianca şi Luiza Bostan au ocupat locurile doi, respectiv trei la categoria junioare. Totodată, Iustina Ureche şi Cosmin Liahu au obţinut locul al treilea la categoria copii. "Deşi obiectivele noastre majore sunt participarea cu cât mai bune rezultate la Campionatele Naţionale de anul viitor, concursul de la Iaşi a fost un bun prilej  de verificare a nivelului de pregătire atins de sportivii noştri în etapa actuală", a declarat Volodea Ivan, preşedintele CS Victoria Ping-Pong 2003. (Cristian Prisacariu)

Catalin Duceac domina Campionatul Judetean de tenis de masa

*****************

Sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani a găzduit o nouă etapă din cadrul ediţiei 2012 a Campionatului Judeţean la tenis de masă, eveniment la care au participat 30de competitori.Turneul lunii octombrie i-a revenit lui Cătălin Duceac. Acesta s-a impus după ce în semifinale a dispus cu 3-1 de Ciprian Onufrei şi cu 3-2 în ultimul act de Mehmet Sengoz, care îşi asigurase prezenţa în finală după victoria cu 3-1 în faţa campionului en-titre al judeţului, Cornel Bălăucă.Prin victoria obţinută în cadrul turneului lunii octombrie, CătălinDuceac şi-a consolidat poziţia de lider în cadrul clasamentului general al ediţiei din acest an a campionatului judeţean de tenis de masă, având un avans de 45 de puncte în faţa lui Mehmet Sengoz. (Cristian Prisacariu)Etapa la tenis de masa castigata de Catalin Duceac

*****************

Sala de badminton a Clubului Sportiv Botoşani a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute o nouă etapă din cadrul Campionatului Judeţean la tenis de masă. Turneul lunii septembrie a reunit la start 29 de competitori, şi a fost unul foarte disputat. Întrecerea a culminat cu partida din semifinale dintre Cătălin Duceac, cel care avea să câştige turneul şi Cornel Bălăucă, campionul en-titre al judeţului. În urma succesului obţinut Cătălin Duceac a urcat pe prima poziţie a clasamentului general cu 540 de puncte, fiind urmat de Mehmet Sengoz - 525 de puncte, şi Cornel Bălăucă - 495 de puncte. (Cristian Prisacariu)


Juniori botosaneni la Paleta de argint

*****************

Sala Centrului olimpic de tenis de masă "Gheorghe Bozga" din Bistriţa a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute o nouă ediţie a concursului naţional Paleta de argint la ping-pong. 221 de copii cu vârsta între opt şi zece ani şi-au disputat întâietatea atât în probele pe echipe cât şi de simplu, fiind prezente 32 echipe de băieţi şi 26 de fete de la cele mai bune cluburi din ţară. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivii legitimaţi la CS Victoria. În proba fetelor, atât la simplu, cât şi la echipe, au concurat Iustina Ureche, Delia Lupaşcu, Ioana Pavăl, Anda Vişan şi Medeea Moruz, în timp ce la băieţi antrenorul Volodea Ivan a mizat pe Cosmin Liahu, Ciprian Foca, Şerban Stăncescu, Tudor Tocariu şi Alberto Anghel. "În acest an întrecerea a prilejuit afirmarea Iustinei Ureche ca o speranţă a tenisului de masă botoşănean. Obţinând două victorii în proba de simplu, Iustina a fost singura noastră sportivă calificată într-o fază superioară", a declarat Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă Botoşani. Câte o victorie la această ediţie a competiţiei Paleta de argint au obţinut sportivii botoşăneni Delia Lupaşcu, Cosmin Liahu, Ciprian Foca şi Şerban Stăncescu. (Cristian Prisacariu)

Intrecere de tenis de masa castigata de suceveni

*****************

La sfârşitul săptămânii trecute, în sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani s-a desfăşurat cea de-a doua ediţie a întrecerii dotate cu trofeul "Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă Botoşani" la ping-pong. Pentru prima dată de la înfiinţarea competiţiei, în afara jucătorilor din municipiu au fost prezenţi şi participanţi din Suceava, Rădăuţi, Vicovu de Jos şi Dorohoi, numărul participanţilor fiind 22. Finala turneului a fost una oarecum previzibilă, disputându-se între doi suceveni, Vasile Moroşanu şi Gabriel Nemţoi. Învingător a fost Vasile Moroşanu. Deşi a fost într-o formă bună, liderul la zi al Campionatului Judeţean, Mehmet Sengoz, nu a reuşit să treacă de optimi. Dintre botoşăneni cea mai bună comportare au avut-o Sorin Corneanu şi Cătălin Duceac care au ajuns până în sferturile de finală. (Cristian Prisacariu)


Trofeul AJTM BOTOSANI - editia a II - a
---> Clasament trofeul AJTM Botosani 2012 <---


Botoşăneni la Campionatul Naţional de tenis de masă

*****************

La Slatina s-a desfăşurat recent Campionatul Naţional de tenis de masă, întrecere rezervată categoriei juniori III. Competiţia a reunit la start 218 competitori de la cele mai bune cluburi din ţară 121 dintre aceştia întrecându-se la băieţi şi 97 la fete. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivii legitimaţi la CS Ping-Pong 2003. Antrenorul clubului, Ivan Volodea a deplasat la Slatina un lot format din opt sportivi, dintre care trei băieţi şi cinci fete. În competiţia destinată băieţilor, în proba pe echipe, sportivii botoşăneni au obţinut o victorie de prestigiu învingând Spartac Bucureşti cu 4-2. Din păcate, botoşănenii au cedat în al doilea meci cu 4-1 în faţa CSM Bistriţa părăsind competiţia. De asemenea în proba de simplu Bianca Bostan a obţinut două victorii. Ivan Volodea a declarat că în cadrul competiţiei, o victorie în proba de simplu a mai fost obţinută de Claudiu Hriţuleac, dar şi de perechile care au concurat la dublu mixt formate din Alexandru Pitrop - Luiza Bostan şi Claudiu Hriţuleac - Anastasia Rotariu. (Cristian Prisacariu)

Paleta de argint 2011 - CLAUDIU HRITULEAC s-a calificat in saisprezecimi.

*****************

Traditionala competitie nationala a copiilor de 8-10 ani a reunit la start 31 echipe de baieti si 20 de fete de la cele mai bune cluburi de tenis de masa din tara. CS VICTORIA PING-PONG 2003 BOTOSANI a prezentat urmatoarele echipe:
Baieti: CLAUDIU HRITULEAC,COSMIN LIAHU,MATEI ATODIRESEI,LUCA PIASKOVSKI, TUDOR TOCARIU.
Fete: IUSTINA URECHE,DELIA LUPASCU,ADRIANA NOVAC.
Antrenor: VOLODEA IVAN
Echipa de baieti a invins echipa din Giurgiu cu scorul de 4-0,dar a pierdut cu acelasi scor 2-4  la echipele CSM Bistrita,respectiv Pajura Bucuresti. De remarcat victoriile pe toata linia a lui Claudiu Hrituleac care a invins printre altii pe cei mai buni jucatori din Bistrita,clasati pe locurile 6 respectiv 8 in clasamentul national. Echipa de fete avand in componenta sportive aflate la prima lor participare la o competitie nationala nu a reusit sa se impuna in fata mult mai valoroaselor echipe dinTg.Mures,Bistrita sau Slatina.Singura victorie din meciurile pe echipe a apartinut mezinei formatiei,Delia Lupascu.Intrecerea de simplu a insemnat adevarata consacrare a lui Claudiu Hrituleac care a castigat grupa de calificare fara infrangere.In primul meci eliminatoriu l-a intalnit pe Chiscop Bogdan(Galati)in fata caruia s-a impus cu 3-1 dupa un meci spectaculos. Din pacate in urmatorul meci,Claudiu a fost invins de Danielle Codella(Ramnicu Sarat)desi a condus cu 2-1 la seturi si 7-4 in setul decisiv .A fost cea mai buna performanta obtinuta la o competitie nationala de catre tenismenii botoseneni. Merita, de asemeni, consemnata si calificarea pe tabloul principal, dupa doua victorii obtinute in grupe,a lui Cosmin Liahu. Cosmin este un sportiv foarte talentat si cu o mare putere de lupta. Cate o  victorie in grupe a obtinut Iustina Ureche si Matei Atodiresei.

Campionatul national individual juniori III
BIANCA BOSTAN s-a calificat pe tabloul principal.


In perioada 17-19 iunie a avut loc la Campulung Muscel, Campionatul National Individual al juniorilor III. 117 baieti si 91 de fete de la cele mai bune cluburi din tara au participat la acest campionat. CS Victoria Ping-Pong 2003 Botosania a deplasat un lot de 7 sportivi,dupa cum urmeaza: BOSTAN BIANCA, BOSTAN LUIZA, ANDRIESI BIANCA, GAVRILIUC EDUARD, HRITULEAC CLAUDIU, TOPORAS COSMIN, BOZGA GABRIEL. 
Antrenor: VOLODEA IVAN
Performera echipei botosenene a fost,fara indoiala,BIANCA BOSTAN care a reusit,in premiera sa acceada pe tabloul principal al competitiei feminine,dupa doua victorii in grupele de calificare dintre care una la Banut Oana(Zalau) jucatoare mult mai b i ne cotata. Nu a lipsit mult ca Bianca sa produca una din surprizele competitiei pierzand foarte greu in urmatorul tur(desi a condus in seturile doi si trei cu 10-8 respectiv 10-6) de la Pana Niculina (Slatina)aflata pe locul 27 in clasamentul la zi. Bianca are certe calitati pentru tenisul de masa si nivelul tehnic la care a ajuns ne va permite sa abordam in viitorul apropiat pozitiile fruntase ale clasamentelor nationale. Sora Biancai,Luiza Bostan a reusit doar o victorie in primul tur a probei de dublu mixt avandul ca partener pe Cosmin Toporas.Luiza este campioana judeteana en titre dar boala a tinut-o departe de antrenamente mai b i ne de o luna de zile si acest lucru s-a vazut acum. O victorie in grupe a mai obtinut si Claudiu Hrituleac care va participa insa saptamana viitoare la traditionalul concurs national al copiilor de 8-10 ani ce se va desfasura la Giurgiu. Claudiu ocupa locul 17 in clasamentul national al copiilor si avem mari sperante intr-o comportare foarte buna a acestuia.Monitorul de Botosani - 14 Iunie 2011
George Epure a câştigat turneul "top 12" la tenis de masă

George Epure, campionul en-titre a judeţului la tenis de masă a câştigat turneul „top 12” destinat celor mai buni jucători care participă în acest an la competiţia organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă. Epure a pierdut doar două partide în cadrul acestui turneu,  în faţa lui Cristian Cucoreanu, respectiv a liderului la zi,Cornel Bălăucă. (Cristian Prisacariu)Monitorul de Botosani - 24 Mai 2011
Disputa apriga la tenis de masa

Liderul la zi, Cornel Bălăucă a pierdut, în semifinale cu 3-0 în faţa lui George Epure, însă, şi-a păstrat primul loc în clasament, având un avans de 60 de puncte faţă de următorul clasat. În cea de-a doua semifinală a turneului, Mehmet Sengoz l-a învins pe Ciprian Onufrei cu 3-2.

Punctul culminant al turneului l-a constituit finala dintre ultimii doi campioni ai competiţiei, George Epure, campionul en-titre, şi Mehmet Sengoz, cel mai bun jucător al judeţului în 2009. "Am asistat la un clasic Epure-Sengoz, o finală a marilor orgolii. La 2-2  în setul decisiv, Mehmet Sengoz a condus cu 5-0 şi se părea că nimic nu-l mai poate opri de la revanşa mult aşteptată. George Epure a revenit, însă, incredibil şi a preluat conducerea cu 7-6! Când toată lumea credea că vom asista la o nouă victorie a campionului, Mehmet a avut o tresărire de orgoliu şi a câştigat într-un final dramatic", a declarat Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani.

Turneul lunii mai a avut menirea să definitiveze şi lista celor mai în formă jucători din judeţ care vor participa la "Topul 12" din data de 12 iunie. Preşedintele AJTM a afirmat că cel care va câştiga topul, va primi un trofeu distinct, turneul nepunctând, însă, clasamentul general. (Cristian Prisacariu)Castigator surpriza la tenis de masaCâştigător surpriză în cadrul Campionatului Judeţean de tenis de masă. În absenţa lui George Epure, campionul en-titre al judeţului, dar şi a lui Mehmet Sengoz, favoritul numărul doi al întrecerii judeţene, Doru Liahu s-a impus în faţa celorlalţi adversari, adjudecându-şi cea de-a treia etapă din cadrul ediţiei din acest an a competiţiei organizate de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă. În semifinale, Liahu a trecut de liderul la zi al clasamentului general, Cornel Bălăucă cu 3-0, pentru ca în finală, să dispună cu acelaşi scor de Alin Valcu, jucător care în semifinale reuşise să se impună în faţa lui Ioan Ureche cu 3-1.

Victoria lui Liahu nu a constituit o surpriză pentru Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă (AJTM). "Am asistat la un turneu foarte echilibrat, care a marcat apariţia unui nume nou pe lista nu prea lungă a câştigătorilor de turnee din cadrul campionatului pe care îl organizăm. Câştigătorul, Doru Liahu, este un jucător talentat care s-a antrenat mult şi cu foarte multă seriozitate în ultima perioadă. Chiar şi evoluţia sa la turneul din februarie când a atins fazele semifinale prefaţa marea performanţă ce avea să o obţină", a susţinut Volodea Ivan.

Preşedintele AJTM crede că faţă de ediţia trecută, când competiţia a fost dominată de George Epure, în acest an lupta pentru câştigarea titlului de campion al judeţului va fi mult mai strânsă, nu mai puţin de cinci-şase jucători având şanse la acest titlu. (Cristian Prisacariu)


Monitorul de Botosani - 1 Martie 2011
Turneu de tenis de masa castigat de George Epure

Sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute cea de-a doua etapă din cadrul acestei ediţii a Campionatului Judeţean la tenis de masă. La startul întrecerii s-au aliniat 33 de jucători, ceea ce reprezintă un record de participare a competiţiei organizate de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM). "A fost cu siguranţă cel mai disputat turneu din istoria Campionatului Judeţean de tenis de masă aspect favorizat şi de obligaţia, în premieră, de a trece două tururi de grupe de calificare pentru accederea pe tabloul eliminatoriu", a declarat Volodea Ivan, preşedintele AJTM.

Întrecerea a revenit campionului en-titre, George Epure.

În semifinale, Cornel Bălăucă a trecut de Doru Liahu cu 3-1, în timp ce George Epure a dispus de Mehmet Sengoz cu 3-2. "Semifinala dintre Mehmet Sengoz şi George Epure a fost punctul culminant al acestei competiţii, iar cei doi nu i-au dezamăgit prin prestaţia lor pe numeroşii pasionaţi ai tenisului de masă prezenţi la sală. Mehmet a revenit senzaţional după ce a fost condus cu 2-0 la seturi şi a creat impresia unei revanşe mult aşteptate. A cedat, însă, dramatic în setul decisiv, condiţia fizică mai bună a lui George spunându-şi cuvântul", a adăugat Volodea Ivan.

În finală, campionul en-titre al judeţului nu a avut nicio emoţie în faţa lui Cornel Bălăucă şi s-a impus cu 3-0. (Cristian Prisacariu)


Monitorul de Botosani - 2 Februarie 2011
Invingator surpriza la tenis de masa
În absenţa campionului judeţean en-titre la tenis de masă, George Epure, primul turneu din cadrul celei de-a treia ediţii a Campionatului Judeţean la tenis de masă i-a revenit lui Cezar Huţanu, jucător care era cotat doar cu a şaptea şansă la câştigarea titlului în acest an. "Victoria finală a lui Cezar Huţanu a fost cea mai mare surpriză a acestui prim turneu. Mă bucură revenirea lui în prim plan după un sfârşit de sezon dezastruos pentru acesta, ultimul loc la Top 12, anul trecut. A fost vorba de un blocaj psihic pe care acesta, iată, l-a depăşit cu b i ne", a declarat Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă.

Cezar Huţanu a reuşit să se impună în ultimul act al turneului în dauna lui Cornel Bălăucă cu 3-0. Până în finală, Huţanu a trecut rând pe rând în optimi, sferturi şi semifinale cu 3-1 de Cristian Cucoreanu, Doru Liahu şi Ioan Ureche, după ce acesta din urmă reuşise în sferturi să-l elimine pe Meghmet Sengoz, campionul din urmă cu doi ani, cu acelaşi scor 3-1. "De remarcat este că la acest prim turneu s-a înregistrat un număr record de participanţi la competiţie, nu mai puţin de 32 de iubitori ai acestui sport fiind prezenţi la start. Acest lucru demonstrează că eforturile noastre de popularizare a tenisului de masă în judeţul Botoşani nu au fost în zadar", a conchis Volodea Ivan.

 

Calendarul campionatului judetean la tenis de masa 2011


--> CALENDAR CAMPIONAT JUDETEAN 2011


BOTOSANI OPEN SENIORI 2010--> CLASAMENT GENERAL FINAL

-->TURNEU FINAL 19 DEC 2010


Monitorul de Botosani - 22 Decembrie 2010
George Epure, campionul judetului la tenis de masa

George Epure este noul campion judeţean la tenis de masă. Lider autoritar în clasamentul întocmit în urma desfăşurării celor 11 turnee din acest an acesta s-a impus în cadrul "Turneului Campionilor" desfăşurat recent în sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani. El şi-a adjudecat titlul de campion după ce a obţinut zece victorii din 11 posibile (n.r. - fiecare jucător a jucat cu fiecare în parte). Singura înfrângere a jucătorului originar din Viişoara s-a consemnat în faţa lui Dan Harasim, cu 2-3, acesta din urmă având să se claseze pe locul nouă.

Cu toate că a acumulat la rândul său zece victorii din 11 posibile, Mehmet Sengoz, campionul ediţiei trecute, s-a clasat pe locul doi, pierzând fără replică meciul direct cu George Epure, scor 0-3. "George Epure a câştigat în stil de mare campion şi acest ultim turneu al campionatului, demonstrând că este într-adevăr cel mai bun jucător din judeţ", a declarat Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani.

Pe cea de-a treia treaptă a podiumului "Turneului Campionilor" s-a situat Ciprian Onufrei, acesta acumulând şapte victorii. Pe lângă înfrângerile cu 0-3 suferite în faţa actualului şi fostului campion, Onufrei a pierdut la limită cu 2-3 în faţa jucătorilor Cornel Bălăucă şi Dan Harasim.

Volodea Ivan s-a arătat mulţumit de felul în care s-a desfăşurat în acest an Campionatul Judeţean, dar mai ales de numărul total de participanţi. "În total au fost în acest an 54 de jucători. Suntem mândri că alături de fotbal, AJTM reuşeşte să organizeze un astfel de campionat cu turnee lunare, lucru care a implicat un efort organizatoric şi financiar considerabil, în condiţiile în care ne-am descurcat pe cont propriu, neavând niciun sponsor. Este, după câte ştiu eu, singurul campionat de acest gen din ţară şi cred că merită mai mult sprijin", a conchis Volodea Ivan.

Clasamentul Turneului Campionilor

1. George Epure 10 victorii

2. Mehmet Sengoz 10 victorii

3. Ciprian Onufrei 7 victorii

4. Adrian Mironescu 6 victorii

5. Doru Liahu 6 victorii

6. Ioan Ureche 6 victorii

7. Alin Valcu 6 victorii

8. Cornel Bălăucă 4 victorii

9. Dan Harasim 4 victorii

10. Mihai Nistorică 4 victorii

11. Lucian Posteucă 4 victorii

12. Cezar Huţanu 1 victorie

Monitorul de Botosani - 30 Noiembrie 2010
Mehmet Sengoz s-a impus la tenis de masa

Turcul Mehmet Sengoz s-a impus în cel de-al XI-lea turneu al Campionatului Judeţean de tenis de masă, competiţie care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în sala de badminton a Clubului Sportiv (CS) Botoşani. Această ediţie a clarificat situaţia în clasamentul final şi a stabilit numele jucătorilor care se vor lupta pe 19 decembrie în "Turneul campionilor". "La «Turneul campionilor» de la sfârşit de an vor avea practic drept de participare cei mai buni şi mai constanţi jucători din judeţ, cu o singură excepţie, Dan Harasim, care s-a aflat foarte multă vreme pe un loc calificabil", a declarat Ivan Volodea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de masă.

În lipsa lui George Epure, liderul autoritar la zi al clasamentului, campionul de anul trecut, Mehmet Sengoz, nu a avut emoţii în a se impune deşi nu a evoluat la turaţie maximă, părând mai degrabă că îşi menajează forţele pentru turneul final din 19 decembrie. Surpriza celui de-al XI-lea turneu a fost calificarea în premieră în finală a lui Ciprian Onufrei, care nu a reuşit, însă, să-i facă faţă lui Mehmet Sengoz, acesta impunându-se cu 3-0.

 

BOTOSANI OPEN SENIORI 2010

--> CLASAMENT GENERAL

--> BOTOSANI OPEN 28 Noiembrie

Monitorul de Botosani - 2 Noiembrie 2010
George Epure ramane lider la tenis de masa

 

 

George Epure s-a impus şi în cel de-al zecelea turneu al Campionatului judeţean la tenis de masă, adjudecându-şi astfel şapte din competiţiile desfăşurate în acest an. Lider autoritar în clasamentul general cu 405 puncte, având un avans de 161 de puncte de principalul urmăritor, George Epure a avut unele emoţii în adjudecarea turneului lunii octombrie, care s-a desfăşurat la sfârşitul săptămânii trecute în sala de badminton a Clubului Sportiv Botoşani. Epure a trecut în optimi cu 3-1 de Lucian Posteucă, cu 3-2 în sferturi de Adrian Mironescu şi cu 3-1 în semifinale de Mehmet Sengoz, câştigătorul de anul trecut al întrecerii. În finală dorohoianul a avut emoţii cu Constantin Stoica, jucător de care a trecut în cele din urmă cu 3-2. "O surpriză la acest turneu a constituit-o fără doar şi poate prezenţa lui Constantin Stoica în finala turneului după ce a învins jucători mult mai b i ne cotaţi precum Cezar Huţanu sau Cornel Bălăucă. Am avut impresia la un moment dat că Stoica poate câştiga şi finala şi doar un time-out foarte inspirat cerut de George Epure în setul decisiv a făcut să nu asistăm întradevăr la cea mai mare surpriză a campionatului", a declarat Ivan Volodea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă.Monitorul de Botosani - 1 Iunie 2010
Competitie la tenis de masa dominata de George Epure


La sfârşitul săptămânii trecute, sala de badminton a Clubului Sportiv Botoşani a găzduit cel de-al cincilea turneu din cadrul campionatului judeţean de tenis de masă.

Întrecerea a revenit dorohoianului George Epure, liderul la zi a competiţiei, care are un avans destul de confortabil faţă de ceilalţi jucători.  În finala disputată la acest turneu, Epure s-a impus cu 3-1 în faţa lui Mehmet Sengoz, campionul en-titre al competiţiei, la capătul celui mai disputat meci de la începutul întrecerii, ambii jucători fiind de departe cei mai buni prezenţi la acest turneu. "A fost practic finala pe care cu toţii o aşteptam încă de la începutul competiţiei. Cred că la următoarele turnee, Mehmet Sengoz va pune mai multe probleme lui Epure", a susţinut Volodea Ivan, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă.

Surpriza a fost produsă de Adrian Mironescu, care a câştigat în sferturile de finală cu 3-0 în faţa lui Cezar Huţanu, acesta ocupând locul al doilea în clasamentul general. Mironescu avea, însă, să piardă fără drept de apel, 0-3 în semifinale în faţa liderului George Epure.

În urma victoriei obţinute, George Epure a acumulat 228 de puncte, fiind urmat în clasament de Cezar Huţanu cu 141 de puncte şi Ioan Ureche cu 128 de puncte.

Următorul turneu din cadrul campionatului judeţean de tenis de masă se va disputa pe 27 iunie.


BOTOSANI OPEN SENIORI 2010

--> CLASAMENT GENERAL

--> BOTOSANI OPEN 25 MaiCampionatul Judetean de Tenis de Masa pentru Copii si Juniori
24 Aprilie 2010

CLASAMENT GENERAL


NOU! BOTOSANI OPEN SENIORI 2010

--> CITESTE REGULAMENT

--> GRILA CONCURS

--> CLASAMENT GENERAL

--> CALENDAR BOTOSANI OPEN 2010

--> BOTOSANI OPEN 25 APRILIE

-->
BOTOSANI OPEN 28 MARTIE

--> BOTOSANI OPEN 31 IANUARIE


--> BOTOSANI OPEN 21 FEBRUARIE


Monitorul de Botosani - 29 Aprilie 2010
Competitie la tenis de masa dominata de un dorohoian

Dorohoianul George Epure continuă să conducă detaşat în clasamentul general al Campionatului Judeţean de tenis de masă. După ce şi-a adjudecat primele două turnee şi a pierdut în cel din martie, George Epure s-a impus din nou în cel de-al patrulea turneu, la care au participat 24 de competitori, fără să piardă niciun set. Dorohoianul l-a învins în semifinale cu 3-0 pe Ciprian Onofrei pentru ca în finală să treacă cu acelaşi scor 3-0 de Ioan Ureche. Surpriza celui de-al patrulea turneu, care s-a desfăşurat în sala Clubului Sportiv Botoşani, a constituit-o înfrângerea în optimile de finală a lui Mihai Nistorică, învingătorul celui de-al treilea turneu al competiţiei, de către Cornel Bălăucă, scor 3-2. Acesta din urmă avea să piardă însă accederea în finală după ce a fost învins cu 3-2 în faţa lui Ioan Ureche.

În urma acestor rezultate, după patru din cele 12 turnee desfăşurate din cadrul competiţiei organizate de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă, continuă să conducă George Epure cu 178 de puncte, secondat de Cezar Huţanu cu 122 de puncte. Pe locul al treilea al clasamentului se află Ioan Ureche cu 102 puncte. Locurile patru şi cinci sunt ocupate de Adrian Mironescu cu 91 de puncte, respectiv Ciprian Onofrei cu 66 de puncte.Monitorul de Botosani - 30 Martie 2010
Surpriza in Campionatul Judetean de tenis de masa


Cel de-al treilea turneu din cadrul Campionatului Judeţean de tenis de masă a revenit, în mod surprinzător, lui Mihai Nistorică. Aflat la prima sa participare în cadrul acestei ediţii, Mihai Nistorică l-a învins în semifinale pe câştigătorul primelor două turnee, George Epure, cu 3-1, pentru ca ulterior să-şi adjudece turneul în finală în dauna lui Alin Valcu, de asemenea aflat la prima participare în cadrul campionatului judeţean, scor 3-0. "Pot spune că înfrângerea din semifinale a lui George Epure a fost surpriza de proporţii a acestui turneu care a fost cel mai disputat din cele desfăşurate până acum. Prin acest rezultat s-a relansat practic lupta pentru adjudecarea titlului de campion judeţean", a declarat Ivan Volodea, preşedintele Asociaţiei Judeţene de Tenis de Masă.

Tot pe locul trei, alături de George Epure s-a clasat şi Cezar Huţanu, învinsul din cea de-a doua semifinală pe care a susţinut-o împotriva lui Alin Valcu, scor 3-1.

Cu toate că iniţial era prevăzut a se disputa la Sala Polivalentă "Elisabeta Lipă", turneul, care a reunit 30 de participanţi, un număr record până în acest moment în această competiţie, s-a desfăşurat în cele din urmă la sala Clubului Sportiv Botoşani.

 

Clasament condus de George Epure.

 

În clasamentul general al întrecerii, după trei turnee desfăşurate, continuă să conducă George Epure cu 128 de puncte, urmat de Cezar Huţanu cu 104 puncte şi Adrian Mironescu cu 73 de puncte. Mihai Nistorică, ocupă locul cinci cu 50 de puncte.

În acest turneu, a evoluat, dar în afara concursului şi Cătălin Duceac, junior legitimat la CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. Acesta nu a pierdut niciun set, iar evoluţia pe care a avut-o l-a determinat pe Ivan Volodea să spere într-o participare excelentă a sportivului său la Campionatul Naţional de juniori care va avea loc în luna mai.Monitorul de Botosani - 23 Februarie 2010
Dorohoian, in fruntea competitiei la tenis de masa

Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiu a găzduit la sfârşitul săptămânii trecute cel de-al doilea turneu din cadrul Campionatului Judeţean de tenis de masă. La această competiţie au participat 24 de practicanţi ai acestui sport, cu patru mai mulţi decât la turneul desfăşurat în ianuarie. Întrecerea care este organizată de Asociaţia Judeţeană de Tenis de Masă (AJTM) Botoşani a fost adjudecată de dorohoianul George Epure, nimeni altul decât câştigătorul şi primului turneu. Acesta s-a impus după ce, în ultimul act al întrecerii l-a învins cu 3-1 pe Cezar Huţanu, confruntarea dintre cei doi fiind practic o reeditare a finalei de luna trecută. Pe locul trei s-au clasat învinşii din cele două semifinale, Adrian Mironescu, respectiv Ioan Ureche. Surpriza întrecerii a fost eliminarea în sferturile de finală a campionului judeţean en-titre, Mehmet Sengoz de către Ioan Ureche, scor 2-3. Acesta din urmă avea însă să piardă cu 3-0 în faţa lui George Epure. „Nu se aştepta nimeni ca Mehmet Sengoz să piardă în sferturi. El a evoluat însă şi accidentat, acuzând o problemă medicală la umăr. Oricum, se anunţă un campionat mult mai puternic decât cel de anul trecut. Prin victoria din acest turneu din februarie, George Epure a demonstrat că victoria din ianuarie nu a fost întâmplătoare”, a declarat Ivan Volodea, preşedintele AJTM. În clasamentul general al Campionatului Judeţean de tenis de masă, pe primul loc se află dorohoianul George Epure cu 100 de puncte, urmat de Cezar Huţanu cu 76 de puncte şi Adrian Mironescu cu 54 de puncte.


Monitorul de Botosani - 29 Octombrie 2009

Botoşăneni la Campionatul Naţional de Ping-PongLa Buzau s-a desfăşurat recent Campionatul Naţional de ping-pong pe echipe. Judeţul nostru a fost reprezentat la acest eveniment de sportivii legitimaţi la CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani. Deşi nu a urcat pe podium, echipa de băieţi de la categoria 8-10 ani a lui Volodea Ivan a obţinut patru victorii, având o evoluţie lăudată de antrenor. "Am învins echipe din centre cu mare tradiţie în acest sport cum ar fi Bistriţa, Slatina sau Bucureşti. Chiar dacă locul ocupat, 17, este unul de mijlocul clasamentului merită consemnată o îmbunătăţire a jocului la toţi cei trei componenţi ai echipei", a declarat Volodea Ivan. Echipa botoşăneană a fost alcătuită din Alexandru Pitrop, Ionuţ Chelărescu şi Claudiu Hriţuleac.

După turneul final pe echipe, s-a desfăşurat şi Campionatul Naţional individual destinat sportivilor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 10 ani, unde pe lângă sportivii din echipa băieţilor au mai participat şi surorile Luiza şi Bianca Bostan. "Chiar dacă au obţinut două, respectiv o victorie, cele două sportive au progresat mult în ultima vreme, anunţându-se speranţe ale tenisului de masă botoşănean", a adăugat Volodea Ivan.


CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL – ETAPA JUDETEANA
JUNIORI  I

20-21 IUNIE 2009 - BOTOSANI

BAIETI

Nr.
crt

     NUME SPORTIV

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

Set

Vict

Loc

1.

DUCEAC CATALIN

 █

3-0

3-0

2-3

3-0

3-0

3-0

3-0

3-0

3-0

26-3

8

II

2.

PUIU ANDREI

0-3

0-3

0-3

3-1

0-3

3-0

2-3

3-0

3-0

14-16

4

VI

3.

HAIDARLI RAZVAN

0-3

3-0

0-3

3-0

3-0

3-2

1-3

3-0

3-0

19-11

6

IV

4.

URSULEAN FLORIN

3-2

3-0

3-0

3-0

3-0

3-1

3-0

3-1

3-0

27-4

9

I

5.

PLIAN DORIN

0-3

1-3

0-3

0-3

0-3

0-3

0-3

0-3

3-0

4-24

1

IX

6.

TUCALIUC LUCIAN

0-3

3-0

0-3

0-3

3-0

3-1

0-3

3-1

3-0

15-14

5

V

7.

BODOI MARIUS

0-3

0-3

2-3

1-3

3-0

1-3

0-3

3-2

3-2

13-21

3

VII

8.

PITROP ALEXANDRU

0-3

3-2

3-1

0-3

3-1

3-0

3-0

3-0

3-0

21-10

7

III

9.

CHELARESCU IONUT

0-3

0-3

0-3

1-3

3-0

1-3

2-3

0-3

3-0

10-21

2

VIII

10.

HRITULEAC CLAUDIU

0-3

0-3

0-3

0-3

0-3

0-3

2-3

0-3

0-3

 █

2- 27

0

X

CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL – ETAPA JUDETEANA
JUNIORI  II

20-21 IUNIE 2009 - BOTOSANI

FETE

Nr.
crt.

     NUME SPORTIV

1

2

3

4

5

6

  Setaveraj

 Victorii

    Loc
  ocupat

1.

UNGUREANU RALUCA

 █

0-3

1-3

1-3

3-0

0-3

5-12

1

V

2.

OLTEANU
LAVINIA

3-0

1-3

2-3

3-0

3-0

12-6

3

III

3.

BOSTANICA
IULIANA

3-1

3-1

0-3

3-0

3-0

12-5

4

II

4.

VACAREANU CERASELA

3-1

3-2

3-0

3-0

3-0

15-3

5

I

5.

SUMANARU MARIANA

0-3

0-3

0-3

0-3

0-3

0-15

0

VI

6.

PURUSNIUC MADALINA

3-0

0-3

0-3

0-3

3-0

6-9

2

IV

Arbitru: Volodia Ivan

Monitorul de Botosani - Miercuri 8 Iulie 2009

Slatina a găzduit concursul naţional "Paleta de Argint" la tenis de masă. La competiţia destinată copiilor cu vârste cuprinse între opt şi zece ani, au participat 184 de sportivi proveniţi de la cele mai bune cluburi din ţară, 106 concurenţi fiind înscrişi în competiţia destinată băieţilor şi 76 în cea a fetelor. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivii legitimaţi la CS Victoria "Ping-Pong" 2003 Botoşani. Echipa băieţilor, formată din Alexandru Pitrop, Ionuţ Chelărescu şi Claudiu Ghiţuleac a câştigat cu 4-3 meciurile cu Pristavu Câmpulung şi Slatina II şi cu 4-1 pe cel cu Spartac Bucureşti, clasându-se în cele din urmă pe locul 15 în clasamentul general. "Cei mai mici sportivi ai clubului şi-au făcut datoria pe deplin, obţinând cele mai multe victorii, 28, din istoria participărilor noastre la un concurs naţional. Evoluţia echipei de băieţi unde vioara întâi a fost Alexandru Pitrop a fost chiar peste aşteptările noastre. Ţin să laud prestaţia şi evoluţia elevilor mei care au obţinut victorii preţioase în competiţia pe echipe în dauna unor centre de tradiţie în tenisul de masă românesc", a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria "Ping-Pong" 2003 Botoşani.

Echipa de fete, constituită din Bianca Bostan, Luiza Bostan şi Mălina Ursache a obţinut o singură victorie în grupa din care a făcut parte, 4-1 cu CSM Bistriţa. În întrecerea de simplu, destinată băieţilor, sportivii Alexandru Pitrop şi Ionuţ Chelărescu au reuşit să treacă de faza grupelor, calificându-se pe tabloul principal al competiţiei, unde au fost însă învinşi de adversarii pe care sorţii i-au scos în cale.

Monitorul de Botosani - Vineri 17 Iunie 2009

Aradul a găzduit recent finalele Campionatului Naţional Individual la tenis de masă dedicat categoriei juniori III. Participarea la acest eveniment a fost una record, 85 de fete şi 84 de băieţi, de la cele mai puternice cluburi din ţară, aliniindu-se la startul competiţiei. Judeţul nostru a fost reprezentat de sportivii legitimaţi la CS Victoria Ping-Pong 2003 Botoşani.

Ivan Volodea, antrenorul clubului, a deplasat un lot format din cinci sportivi, Cerasela Văcăreanu, Mariana Sumanaru, Florin Ursulean, Marius Bodoi şi Lucian Tucaliuc. Chiar dacă nu au reuşit să urce pe podium, sportivii au avut o evoluţie foarte bună, care l-a determinat pe Ivan Volodea să afirme că viitorul tenisului de masă botoşănean este unul bun. "Simpla participare la unul dintre cele mai puternice campionate din Europa, este deja o performanţă pentru noi şi chiar, fără modestie, pentru comunitatea sportivă botoşăneană. Faptul că Florin Ursulean a acces într-o fază superioară a competiţiei învingând chiar şi unul din favoriţii la titlul naţional, ne dă speranţe pentru rezultate şi mai bune în viitor", a declarat antrenorul CS Victoria Ping-Pong 2003. Cei mai buni sportivi botoşăneni au fost Florin Ursulean, cu trei reuşite, în proba de simplu băieţi şi Cerasela Văcăreanu cu o victorie. Cei doi sportivi au reuşit şi o victorie în proba de dublu mixt, unde au făcut pereche.

 

                                   Monitorul de Botosani – Marti 15 Iulie 2008

SPORTIVI BOTOSENENI LA PALETA DE ARGINT 

Localitatea Piatra Olt a gazduit traditionalul concurs “Paleta de argint” la tenis de masa,intrecere la care au participat peste 200 de sportivi din toata tara.Judetul nostru a fost reprezentat la acest eveniment de sportivii legitimati la Clubul Sportiv(CS)Victoria, pregatiti de Ivan Volodea. Acesta a deplasat la Piatra Olt un lot format din Madalina Purusniuc, Alexandru Pitrop si Ionut Chelarescu. ”Chiar daca nu au castigat prea multe seturi, elevii mei nu s-au pierdut cu firea ,desi au avut in fata adversari proveniti din centre de traditie in tara precum Slatina sau Bistrita. Pentru ei a fost important ca au avut prilejul sa acumuleze experienta” a declarat Ivan Volodea. Acesta a afirmat ca intrecerea de la Piatra Olt este una din cele mai importante din tara, majoritatea campionilor europeni de la cadeti si copii lansandu-se la acest concurs. ”Nivelul competitiei a fost unul european”a conchis Ivan Volodea.(Articol de Cristian Prisecaru)

 

CAMPIONATUL NATIONAL INDIVIDUAL-CADETI/JUNIORI I
ETAPA JUDETEANA
BOTOSANI - 21 IUNIE 2008

 BAIETI – JUNIORI I

Nr.crt.

NUME si
PRENUME

Nr.legit.FRTM
DATA NASTERII

1

2

3

4

5

6

7

8

Victorii

1.

DUDUMAN
ANDREI

1282/2006
11.12.1991

-

0-3

0-3

2-3

3-0

3-0

3-0

3-0

     4

2

SCHIRIAC
MARIUS

1287/2006
16.12.1992

3-0

-

1-3

3-2

3-0

3-0

3-0

3-0

     6

3.

CATALIN DUCEAC

1321/2006
13.04.1993

3-0

3-1

-

3-0

3-0

3-0

3-0

3-0

     7

4.

PUIU
ANDREI

 

15.07.1993

3-2

2-3

0-3

-

3-0

3-0

3-0

3-0

     5

5.

PLIAN
DORIN

1637/2008
09.05.1997

0-3

0-3

0-3

0-3

-

2-3

2-3

2-3

     0

6.

TUCALIUC
LUCIAN

1640/2008
29.06.1997

0-3

0-3

0-3

0-3

3-2

-

0-3

2-3

     1

7.

PITROP
ALEXANDRU

1636/2008
24.03.1999

0-3

0-3

0-3

0-3

3-2

3-0

-

3-0

     3

8.

CHELARESCU
IONUT

1652/2008
10.04.1999

0-3

0-3

0-3

0-3

3-2

3-2

0-3

-

     2

 CLASAMENT:
        

  1.DUCEAC CATALIN – CAMPION JUDETEAN
2.SCHIRIAC MARIUS
3.PUIU ANDREI
4.DUDUMAN ANDREI
5.PITROP ALEXANDRU
6.CHELARESCU IONUT
7.TUCALIUC LUCIAN
8.PLIAN DORIN

FETE – CADETI

Nr.crt.

NUME si PRENUME

Nr.legit.FRTM
Data nasterii

      1

      2

      3

       4

      5

  Victorii    

1.

OLTEANU LAVINIA

1284/2006
30.04.1994

     -

     3-0

    2-3

     0-3

     3-0

        2

2.

UNGUREANU
RALUCA

1291/2006
05.07.1994

     0-3

     -

    2-3

     0-3

    3-0

        1

3.

BOSTANICA IULIANA

1320/2006
04.03.1995

     3-2

     3-2

     -

     0-3

    3-0

        3

4.

VACAREANU CERASELA

1292/2006
15.08.1996

     3-0

     3-0

     3-0

     -

    3-0

        4

5.

PURUSNIUC
MADALINA

1638/2008
14.03.1998

     0-3

     0-3

     0-3

    0-3

     -

        0

 CLASAMENT:

1.VACAREANU CERASELA – CAMPIOANA JUDETEANA
2.BOSTANICA IULIANA
3.OLTEANU LAVINIA
4.UNGUREANU RALUCA 
5.PURUSNIUC MADALINA

 

ARBITRU
                                                           VOLODEA IVAN

 

Monitorul de Botosani - Marti 27 mai 2008 

Botosenean in finalele nationale de tenis de masa

Slatina a gazduit finalele Campionatelor Nationale individuale la tenis de masa ,intrecere destinata cadetilor.Judetul nostru a fost reprezentat la acest eveniment de Catalin Duceac legitimat la Clubul Sportiv Victoria.
Cu toate ca nu a urcat pe podium, sportivul a avut o evolutie apreciata de antrenorul Ivan Volodea, reusind o victorie in grupe impotriva reprezentantului ”U” Craiova cu 3-1.
“Lipsa accesului permanent la o sala de sport adecvata tenisului de masa de performanta si a unor mese de competitie,fac foarte dificila accederea sportivilor botoseneni la locurile fruntase. Nu ne putem compara de exemplu cu centrul de tenis de masa de la Bistrita care este dotat cu 17 mese” a declarat antrenorul Ivan Volodea. (articol de Cristian Prisacariu)

                                                                                        

Locul 8 pentru echipele Romaniei la cea de-a 49-a editie a mondialelor de seniori(02-03-2008)

Astazi, odata cu disputarea finalei masculin dintre China si Coreea de Sud, s-a tras cortina peste cea de-a 49-a editie a Campionatelor Mondiale de Tenis de Masa pentru seniori.

Atat echipa feminina a Romaniei, cat si cea masculina, si-au depasit clasarile reusite in urma cu doi ani la Bremen, ocupand in final locul 8.

Clasamentele primei divizii mondiale la competitia gazduita de Guangzhou arata astfel:

SENIORI
1. China
2. Coreea de Sud
3. Hong Kong
3. Japonia
5. Cehia
6. Taipei
7. Germania
8. ROMANIA
9. Austria
10. Singapore
11. Danemarca
12. Rusia
13. Polonia
14. Belarus
15. Spania
16. Italia
17. Suedia
18. Ungaria
19. Serbia
20. Croatia
21. Slovacia
22. Franta
23. Grecia
24. Belgia

ECHIPA ROMANIEI: Crisan Adrian, Filimon Andrei, Cioti Constantin, Ionescu Ovidiu, Coroian George, antrenor: Dinu Mircea.

SENIOARE
1. China
2. Singapore
3. Hong Kong
3. Japonia
5. Ungaria
6. Austria
7. Olanda
8. ROMANIA
9. Germania
10. Croatia
11. Coreea de Sud
12. S.U.A.
13. Coreea de Nord
14. Italia
15. Taipei
16. Rusia
17. Belarus
18. Franta
19. Spania
20. Polonia
21. Cehia
22. Suedia
23. Ucraina
24. Tailanda

ECHIPA ROMANIEI: Dodean Daniela, Samara Elizabeta, Hirici Cristina, Dospina Andreea, Necula Iulia, antrenor: Filimon Viorel.

 

Sport4All Magazine - 20 Decembrie 2007

LIU HAO: Nu stiam nimic despre tara voastra

Premiera in tenisul de masa romanesc: chinezul Liu Hao a semnat un contract cu clubul Pristavu Campulung, urmand sa evolueze alaturi de colegii sai argeseni in Superliga de ping-pong.

Sosit direct din patria tenisului de masa, jucatorul are numai 19 ani si, pana acum, nu ajunsese mai departe de Beijing. Vin dintr-o mica localitate din apropierea capitalei noastre, am 19 ani si practic acest sport inca de cand am invatat sa merg. La noi asa este, copiii invata intai sa tina paleta de ping-pong in mana si abia apoi alte lucruri. La noi, tenisul de masa este precum fotbalul la brazilieni sau ca baschetul din NBA pentru americani, adica reprezinta o a doua religie, a explicat Liu Hao, care are mari probleme in a se face inteles. In orasul Campulung nimeni nu stie chineza, iar el se descurca foarte greu in engleza. Din fericire, macar cu mancarea s-a acomodat partial, chiar daca suspina: Mananc si ceea ce se gateste aici, desi prefer bucataria noastra traditionala.
Ambitia lui Pristavu
Jucator pasionat de tenis de masa si devenit intre timp si managerul clubului, Gheorghe Pristavu a mai facut un pas spre visul de a avea cea mai puternica formatie de club din tara, prin campania de achizitii din aceasta vara. Madalin Iona scu, Nandor Elod Sipos si Liu Hao reprezinta tot atatea guri de foc in competitiile interne, insa valoarea lor nu i-a oprit sa treaca direct la lucrul cel mai nesuferit pentru toti sportivii: stagiul montan. Echipierii de la CS Pristavu Campulung au batatorit pantele din imprejurimile cabanei Voina, fiind vorba de zeci de kilometri in alergare usoara, de sprinturi in panta sau de alte exercitii de forta. Apoi sportivii au intrat si in sala, acolo unde Liu Hao, primul chinez din tenisul de masa autohton, a marturisit ca se simte cel mai b i ne.Ma bucur foarte mult ca am venit in Romania, este o experienta deosebita pentru mine. Sper sa fiu cu adevarat de folos echipei, pentru ca managerul a facut un gest curajos sa ma aduca tocmai din Asia(Liu HAO).

Evenimentul - 13 Iulie 2006

Botosani a fost reprezentat de o echipa la un turneu national de tenis de masa

Pentru prima data in istorie, judetul Botosani a fost reprezentat de o echipa la un turneu national de tenis de masa. Infiintata de aproape trei ani, echipa de tenis de masa CS Victoria Ping Pong 2003 Botosani a participat in premiera la Campionatul National, unde a avut o prestatie multumitoare, raportat la conditiile de pregatire si la bugetul existent. La aceasta competitie, Volodea Ivan, cel care este totodata antrenor, sef de sectie si sponsor a participat cu trei copii, la categoria 8-10 ani. tinand cont de faptul ca pana acum, judetul Botosani nu a avut niciodata in istorie o echipa care sa concureze la un Campionat National de tenis de masa, simpla participare a reprezentat o performanta. Desi nu avea experienta, echipa botosaneana a avut o prestatie destul de buna, terminand pe locul doi in grupa din care a facut parte si Romgaz Medias, formatie ce a devenit vicecampioana nationala. In concursul individual Cerasela Vacareanu si Bianca Lozneanu au iesit din competitie in turul trei, iar Diana Ciubataru a incheiat concursul in turul doi.

Monitorul de Botosani - 01 Noiembre 2006

Botosanence la Campionatul National de tenis de masa

La Ploiesti a fost organizat zilele trecute primul campionat national de ping-pong destinat copiilor cu virste cuprinse intre 8 si 10 ani. "La competitie au fost calificati cei mai buni de la concursul traditional «Paleta de argint» care s-a desfasutrat in iulie la Ploiesti ", a declarat Volodea Ivan, antrenorul CS Victoria Ping-Pong Botosani. Printre calificati s-au numarat si sportivele Cerasela Vacareanu si Bianca Lozneanu, ambele eleve in clasa a-IV-a la Scoala 13 din municipiu. Cu toate ca se antreneaza pe mese vechi de 20 ani sau chiar de agrement "cumparate din Metro ", dupa
cum recunoaste antrenorul, cele doua fete au reusit sa nu se faca de ris si chiar au lasat o impresie buna. "Federatia Romana de Tenis de Masa a apreciat eforturile facute pentru functionarea unui centru de copii si juniori la Botosani si ne-a recompensat cu citeva palete de competitie ", a spus Volodea Ivan. Acesta sustine ca deplasarea la aceasta intrecere s-a efectuat ca si la alte competitii, "pe banii parintilor si ai antrenorului ", care de trei ani nu cistiga nimic de pe urma muncii pe care o presteaza. "Pasiunea nu este intotdeuna suficienta pentru a obtine rezultate bune ", spune Volodea Ivan. Acesta crede ca pentru a deveni un club puternic, CS Victoria Ping-Pong are nevoie de sponsori, tenisul de masa fiind unul din cele mai populare sporturi olimpice dupa fotbal. (Cristian PRISACARIU)

Monitorul de Botosani - 08 Iulie 2006

-Echipa de tenis de masa la Botosani

Botosaniul intra pe harta tenisului de masa. Echipa de fete a clubului CS Victoria – PING PONG 2003 a participat la sfirsitul saptaminii trecute la intrecerile concursului “Paleta de argint” de la Ploiesti. La aceasta competitie au fost inscrise 103 sportive legitimate la 31 de cluburi. CS Victoria – PING PONG 2003 a fost printre putinele echipe care au reprezentat Moldova in intrecerea de la Ploiesti. Desi in premiera la un concurs de anvergura nationala, Bianca Lozneanu, Cerasela Vacareanu si Diana Ciubotariu au incintat asistenta prezenta la aceasta competitie. "Fetele au avut o evolutie mai mult decit meritorie. Au tinut piept unor adversare care practica acest sport de ani de zile. Bianca Lozneanu si Cerasela Vacareanu s-au oprit in turul III al intrecerii de simplu ", a declarat antrenorul Volodea Ivan. Acestea impreuna cu Diana Ciubotaru au reusit sa invinga si CSS Slatina in intrecerea pe echipe rezervata categoriei 8-10 ani. "Este un inceput bun pentru tenisul de masa botosanean ", a declarat antrenorul Volodea Ivan. Performanta fetelor deriva si din faptul ca practica acest sport abia de un an. "Au aratat ca au o perspectiva. Pacat ca noi nu dispunem la Botosani de un sprijin al autoritatilor asa cum se intimpla in celelalte mari orase ale tarii. Cred ca fetele pe care le pregatesc vor atinge performante remarcabile in anii viitori ", a mai declarat antrenorul botosanean. Antrenorul Volodea Ivan spera ca la urmatoarea competitie, Campionatul National rezervat juniorilor III, fetele sale sa confirme startul bun pe care l-au luat si sa se cistige cel putin o medalie. (Marius ILINCARU)

 

Evenimentul - 10 Noiembrie 2003

Dupa 10 ani de absenta
Tenisul de masa revine la Botosani

La Botosani se va reinfiinta o sectie de tenis de masa. Dupa o absenta de mai b i ne de un deceniu, aceasta disciplina revine in judet sub aripa Clubului Sportiv, care isi propune ca in trei-patru ani sa atinga deja marea performanta. Instructorul sectiei, Ivan Volodea, un fost practicant al tenisului de masa la clubul Sanatatea Suceava, intentioneaza pentru inceput formarea unei echipe de copii. "Am inceput deja lucrul cu copiii. Am facut o selectie prin scoli, la care au raspuns afirmativ aproape treizeci de tineri. Dintre toti, am ales zece, cu virste cuprinse intre 8 si 10 ani. Fac aceasta treaba voluntar, fara sa am vreo pretentie financiara. Vreau doar ca tenisul de masa sa existe din nou la Botosani", ne-a spus Ivan Volodea.Cu toate ca si-ar dori sa lucreze cu mai multi copii, pentru a avea o baza de selectie extinsa, tehnicianul sustine ca nu are aceasta posibilitate pentru ca nu dispune decit de o singura masa de joc. (Razvan Sauciuc)

 


 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Clasament  ::  Stiri  ::  Galerie  ::  Home  ::   ContactAJTM BOTOSANI 2009